Ja cili është shteti që ndalon minifundet dhe dekoltetë në autobus.
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Ja cili është shteti që ndalon minifundet dhe dekoltetë në autobus.
Jo minifundeve dhe dekolteve në autobusët publikë. Kjo është këshilla e autoriteteve kineze për gratë, në mënyrë që të parandalohen rastet e ngacmimeve seksuale.
Në listën e gjërave që duhen evituar, sipas departamentit për sigurinë publike në Pekin, ndalohet të qëndrohet në shkallët e autobusit nëse femra mban veshur fund, pasi mund të “fotografohet” nga ata që qëndrojnë në nivel më të ulët.
Ndër të tjera këshillohet që të mos vishen dekolte, por sapo të hyhet në autbous të qëndrohet në vendin përkatës, ose ulur.
Gjithsesi në guidën për femrat të cilat mund të jenë gjithsesi fryt i ngacmimeve seksuale, këshillohet denoncimi në polici i ngjarjes.
Janë të shumtë personalitetet e vendit të cilët mbështesin këtë nismë, por shprehen se duhet një ligj kundër ngacmimeve.
Në listën e gjërave që duhen evituar, sipas departamentit për sigurinë publike në Pekin, ndalohet të qëndrohet në shkallët e autobusit nëse femra mban veshur fund, pasi mund të “fotografohet” nga ata që qëndrojnë në nivel më të ulët.
Ndër të tjera këshillohet që të mos vishen dekolte, por sapo të hyhet në autbous të qëndrohet në vendin përkatës, ose ulur.
Gjithsesi në guidën për femrat të cilat mund të jenë gjithsesi fryt i ngacmimeve seksuale, këshillohet denoncimi në polici i ngjarjes.
Janë të shumtë personalitetet e vendit të cilët mbështesin këtë nismë, por shprehen se duhet një ligj kundër ngacmimeve.
Similar topics
» Cili është destinacioni më i pëlqyer në botë?
» Cili është muaji që bëjmë gjumin më të keq?
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
» Maqedoni, ndalohen dekoltetë dhe veshjet provokuese në spitale
» Cili është muaji që bëjmë gjumin më të keq?
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
» Maqedoni, ndalohen dekoltetë dhe veshjet provokuese në spitale
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi