TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
Faqja 1 e 1
TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
Madhësia e trurit të femrave është 8% më e vogël se e meshkujve, mirëpo kjo sipas një studimi të fundit s’do të thotë asgjë.
Në studimin e publikuar në revistën “Intelligence” zbulohet se, truri femëror është më efikas sesa ai mashkullor: ky është rasti i arsyetimit induktiv, i aftësive matematike dhe i vlerësimit të një situate në evoluim. Nga ana tjetër, meshkujt kanë rezultuar më efiçentë në aftësinë hapësinore. Kështu nuk mund të thuhet se kush ka trurin e vogël, nuk është inteligjent!
Në studimin e publikuar në revistën “Intelligence” zbulohet se, truri femëror është më efikas sesa ai mashkullor: ky është rasti i arsyetimit induktiv, i aftësive matematike dhe i vlerësimit të një situate në evoluim. Nga ana tjetër, meshkujt kanë rezultuar më efiçentë në aftësinë hapësinore. Kështu nuk mund të thuhet se kush ka trurin e vogël, nuk është inteligjent!
Similar topics
» Veshjet e ngushta te femrave rrisin adrenalinen e meshkujve
» Truri i njeriut është i aftë të ruajë rininë e përjetshme
» Cili është destinacioni më i pëlqyer në botë?
» Cili është muaji që bëjmë gjumin më të keq?
» Ja cili është shteti që ndalon minifundet dhe dekoltetë në autobus.
» Truri i njeriut është i aftë të ruajë rininë e përjetshme
» Cili është destinacioni më i pëlqyer në botë?
» Cili është muaji që bëjmë gjumin më të keq?
» Ja cili është shteti që ndalon minifundet dhe dekoltetë në autobus.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi