Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)
Armina Mevlani prej disa kohësh është e lidhur me djalin e Kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzenin. E pyetur nga“Shekulli”, ajo nuk pranoi të komentoi gjë por nuk e ka mohuar.
“Jo jo, unë nuk e mohoj, por thjesht nuk dua të flasë ta komentoj për momentin. Nuk di çfarë t’ju them! Kjo është e gjitha çka mund të shprehem.”
Por si e përshkruan Armina atë që po kalo me Shkëlzen Berishë. Duke mos e identifikuar të dashurin e saj, 22-vjeçarja thotë se është shumë e dashuruar. Për më shumë ndiqni rrëfimin e saj për “Ai Report” në shkurt 2013.
“Nga 1 deri te 10 jam e dashuruar 8.5. Ai (Shkëlzeni) 10”, shprehet Armina.
“Jo jo, unë nuk e mohoj, por thjesht nuk dua të flasë ta komentoj për momentin. Nuk di çfarë t’ju them! Kjo është e gjitha çka mund të shprehem.”
Por si e përshkruan Armina atë që po kalo me Shkëlzen Berishë. Duke mos e identifikuar të dashurin e saj, 22-vjeçarja thotë se është shumë e dashuruar. Për më shumë ndiqni rrëfimin e saj për “Ai Report” në shkurt 2013.
“Nga 1 deri te 10 jam e dashuruar 8.5. Ai (Shkëlzeni) 10”, shprehet Armina.
Similar topics
» Mamaja E Armina Mevlanit: Lidhja E Vajzës Me Shkëlzen Berishën Ka Pikësynim Jetëgjatësinë Dhe Martesën
» Mimoza Mevlani: Armina është dashuria më e çmuar që kam
» Kujdes kur shoferja nxehet… se e pëson keq, po shumë keq...! (video)
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Historiani grek: “Çamët ishin pronar pronash, ata mund t’i marrin pasuritë e tyre dhe do bëhen fuqi shumë e madhe në rajon” (video)
» Mimoza Mevlani: Armina është dashuria më e çmuar që kam
» Kujdes kur shoferja nxehet… se e pëson keq, po shumë keq...! (video)
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Historiani grek: “Çamët ishin pronar pronash, ata mund t’i marrin pasuritë e tyre dhe do bëhen fuqi shumë e madhe në rajon” (video)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi