AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)

Shko poshtë

Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO) Empty Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Jun 12, 2013 4:53 am

Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO) 162934_1635955513227_7883690_nArmina Mevlani prej disa kohësh është e lidhur me djalin e Kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzenin. E pyetur nga“Shekulli”, ajo nuk pranoi të komentoi gjë por nuk e ka mohuar.

“Jo jo, unë nuk e mohoj, por thjesht nuk dua të flasë ta komentoj për momentin. Nuk di çfarë t’ju them! Kjo është e gjitha çka mund të shprehem.”

Por si e përshkruan Armina atë që po kalo me Shkëlzen Berishë. Duke mos e identifikuar të dashurin e saj, 22-vjeçarja thotë se është shumë e dashuruar. Për më shumë ndiqni rrëfimin e saj për “Ai Report” në shkurt 2013.

“Nga 1 deri te 10 jam e dashuruar 8.5. Ai (Shkëlzeni) 10”, shprehet Armina.

♛Melody♛
♛Melody♛

Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO) Coolte21

Shteti Shteti : Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO) Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi