Kujdes kur shoferja nxehet… se e pëson keq, po shumë keq...! (video)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Kujdes kur shoferja nxehet… se e pëson keq, po shumë keq...! (video)
Ishte i paimagjinueshëm reagimi i një shofereje, ndërsa i preku një makinë paksa të sajën në momentin që po ndryshonte kahun, por...!!!
Kështu shoferja, të cilës i prenë rrugën me makinë, doli nga ajo dhe me ulërima dhe shkelma po godiste makinën që e goditi… ndërsa dy pasagjerët e makinës që e goditën, nga frika nuk dolën fare jashtë saj!/alb-observer.com/
Pse?, do pyesnit ju!
Shikojeni në videon e më poshtme:
Kështu shoferja, të cilës i prenë rrugën me makinë, doli nga ajo dhe me ulërima dhe shkelma po godiste makinën që e goditi… ndërsa dy pasagjerët e makinës që e goditën, nga frika nuk dolën fare jashtë saj!/alb-observer.com/
Pse?, do pyesnit ju!
Shikojeni në videon e më poshtme:
Similar topics
» Gjuha shqipe po pëson deformime të shumta (Informacion shume i rendesishem)
» Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)
» Policia e ndalon për kontroll rutinë, nxjerr kallashin dhe qëllon breshëri! Kujdes, pamje të ashpra! (video)
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Historiani grek: “Çamët ishin pronar pronash, ata mund t’i marrin pasuritë e tyre dhe do bëhen fuqi shumë e madhe në rajon” (video)
» Armina Mevlani: Jam shumë e dashuruar, Shkëlzeni akoma më shumë (VIDEO)
» Policia e ndalon për kontroll rutinë, nxjerr kallashin dhe qëllon breshëri! Kujdes, pamje të ashpra! (video)
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Historiani grek: “Çamët ishin pronar pronash, ata mund t’i marrin pasuritë e tyre dhe do bëhen fuqi shumë e madhe në rajon” (video)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi