Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat
Gjyqi i Dritan Dajtit është shtyrë edhe sot pasi nuk është paraqitur asnjë avokat mbrojtës.
Dajti, nuk hezitoi të theksonte sërish se nuk ka mjete financiare për të paguar avokatin, çka sipas tij i mbetej gjykatës për të paguar mbrojtësin që do t’i caktojë.
“Nuk kam para të paguaj avokat, ndaj me lejn tuaj po largohem”,- i tha ai trupit gjykues.
Edhe në seancën e djeshme gjyqësore, nuk ishin paraqitur dy avokatët kryesisht të caktuar nga gjykata.
Në këto kushte, trupa gjyqësore caktoi dy mbrojtës të rinj ligjorë dhe caktoi ditën e sotme për seancën e radhës, e cila u shty sërish, pasi skema e zgjedhur nga Dajti, po funksionon më së miri dhe procesi po zvarritet pafundësisht.
Dajti akuzohet nga drejtësia si autor kryesor i masakrës së Durrësit/infoday
Dajti, nuk hezitoi të theksonte sërish se nuk ka mjete financiare për të paguar avokatin, çka sipas tij i mbetej gjykatës për të paguar mbrojtësin që do t’i caktojë.
“Nuk kam para të paguaj avokat, ndaj me lejn tuaj po largohem”,- i tha ai trupit gjykues.
Edhe në seancën e djeshme gjyqësore, nuk ishin paraqitur dy avokatët kryesisht të caktuar nga gjykata.
Në këto kushte, trupa gjyqësore caktoi dy mbrojtës të rinj ligjorë dhe caktoi ditën e sotme për seancën e radhës, e cila u shty sërish, pasi skema e zgjedhur nga Dajti, po funksionon më së miri dhe procesi po zvarritet pafundësisht.
Dajti akuzohet nga drejtësia si autor kryesor i masakrës së Durrësit/infoday
Similar topics
» Sulmuesi i makinës së Berishës në gjykatë: Do të votoj PD-në
» Romela Begaj: Shteti më mashtroi Lekët, ose largohem nga Shqipëria
» Lori, vajza e Dritan Hoxhës tërheq vëmendjen me “Lamborginin” e saj luksoz (FOTO)
» Vlorë, nis aksioni për prishjen e 130 ndërtimeve pa leje
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Romela Begaj: Shteti më mashtroi Lekët, ose largohem nga Shqipëria
» Lori, vajza e Dritan Hoxhës tërheq vëmendjen me “Lamborginin” e saj luksoz (FOTO)
» Vlorë, nis aksioni për prishjen e 130 ndërtimeve pa leje
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi