AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat

Shko poshtë

Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat Empty Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed May 29, 2013 4:57 pm

Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat Dritan-Dajti-n%C3%AB-Gjykat%C3%AB-Me-leje-Po-largohem-se-skam-lek%C3%AB-p%C3%ABr-avokatGjyqi i Dritan Dajtit është shtyrë edhe sot pasi nuk është paraqitur asnjë avokat mbrojtës.

Dajti, nuk hezitoi të theksonte sërish se nuk ka mjete financiare për të paguar avokatin, çka sipas tij i mbetej gjykatës për të paguar mbrojtësin që do t’i caktojë.

“Nuk kam para të paguaj avokat, ndaj me lejn tuaj po largohem”,- i tha ai trupit gjykues.
Edhe në seancën e djeshme gjyqësore, nuk ishin paraqitur dy avokatët kryesisht të caktuar nga gjykata.

Në këto kushte, trupa gjyqësore caktoi dy mbrojtës të rinj ligjorë dhe caktoi ditën e sotme për seancën e radhës, e cila u shty sërish, pasi skema e zgjedhur nga Dajti, po funksionon më së miri dhe procesi po zvarritet pafundësisht.

Dajti akuzohet nga drejtësia si autor kryesor i masakrës së Durrësit/infoday
♛Melody♛
♛Melody♛

Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat Coolte21

Shteti Shteti : Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi