Berisha: Projektet, epokë e re për Tiranën. Rama, qaraman, e bëri bashkinë sipërmarrjen e partisë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Berisha: Projektet, epokë e re për Tiranën. Rama, qaraman, e bëri bashkinë sipërmarrjen e partisë
TIRANË- Kreu i qeverisë, Sali Berisha ka njoftuar në mbledhjen e sotme të qeverisë se Tiranën e presin transformime të mëdha.
Ai ka thënë se me tre projektet e reja, mes tyre edhe atë të Lumit të Lanës, fillon një epokë e re për Tiranën dhe qytetarët e meritojnë atë.
Berisha ka akuzuar Ramën se bënte si qaraman, duke mashtruar qytetarët se qeveria nuk i jepte fonde.
“U ankohej qytetarëve që qeveria s’më dha fonde, i them se qeveria i dha tre herë më shumë fonde se qeveria e tij dhe këtë e bëmë për Tiranën, po ku shkuan fondet, ato u përdorën për shndërrimin e bashkisë në sipërmarrjen e partisë, u punësuan 5 mijë vetë, u bënë rroga, firma të paguara nga ai famozi nënkryetar, që firmoste në emër të PS, dhe rrugët nuk u ndërtuan, e dorëzoi bashkinë me rrugë e rrugica baltë që s’panë asfalt menjëherë”- tha Berisha.
Similar topics
» Berisha: Jam modeli i çdo shqiptari, kam vetëm një apartament. Rama i ndërron gratë çdo 2 vjet
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Berisha: U gëzova kur Rama tha se do dëgjoj këshillat e gruas, por ai dëgjon vetëm Koçon (VIDEO)
» Berisha: Gjithçka që të marrim statusin brenda vitit, Rama në autobus
» Berisha SMS-Ramës:Çfarë më sugjeron? Rama: Puno si gjysh “full time”
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Berisha: U gëzova kur Rama tha se do dëgjoj këshillat e gruas, por ai dëgjon vetëm Koçon (VIDEO)
» Berisha: Gjithçka që të marrim statusin brenda vitit, Rama në autobus
» Berisha SMS-Ramës:Çfarë më sugjeron? Rama: Puno si gjysh “full time”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi