Berisha: U gëzova kur Rama tha se do dëgjoj këshillat e gruas, por ai dëgjon vetëm Koçon (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Berisha: U gëzova kur Rama tha se do dëgjoj këshillat e gruas, por ai dëgjon vetëm Koçon (VIDEO)
Kryeministri Berisha u kërkoi ish-të përndjekurve politikë të bëhen të duruar dhe të mos humbasin shpresat për të marrë dëmshpërblimin e viteve të burgut.
Në 2017 besojmë se do të përfundojë dëmshpërblimi i ish-të përndjekurve politikë, e di që është bërë me ngadalë, por ju siguroj se është procesi më i drejtë, tha Berisha gjatë bashkëbisedimit me banorë të njësisë numër 5 në Tiranë.
Më pas ai akuzoi Edi Ramën se po kërcënon kompanitë e huaja që kanë investuar në Shqipëri.
Rama kërkon që investitorët e huaj të largohen. Ky është një piktor i dështuar, nuk ka koncept ekonomik. Për t’u bindur për këtë, ju pyesni çdo ekonomist që njihni. Aq sa duket e pavarur nga politika, aq është e varur është ekonomia nga politika. Ky qëndrim i vjen nga Koço Kokëdhima. U gëzova kur tha se do të dëgjonte këshilla nga e shoqja, se ajo njeh privatizimet, por ai njeh vetëm Koçon dhe vetëm atë dëgjon, u shpreh kryeministri.
Ai premtoi se në Tiranë do të fillojë ndërtimi i Bulevardit të ri, Lumi i Tiranës do të rikonceptohet dhe do të shtohen hapësirat e gjelbra.
Similar topics
» Berisha: Jam modeli i çdo shqiptari, kam vetëm një apartament. Rama i ndërron gratë çdo 2 vjet
» Berisha: Gjithçka që të marrim statusin brenda vitit, Rama në autobus
» Çasti kur 3-vjeçari dëgjon për herë të parë (VIDEO)
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Qeveria, Rama: 16 Ministri E 3 Ministra Shteti. Berisha: Ndarje Torte Për Orekse Të Sëmura
» Berisha: Gjithçka që të marrim statusin brenda vitit, Rama në autobus
» Çasti kur 3-vjeçari dëgjon për herë të parë (VIDEO)
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Qeveria, Rama: 16 Ministri E 3 Ministra Shteti. Berisha: Ndarje Torte Për Orekse Të Sëmura
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi