Obama kryqëzohet për një çadër, në Shqipëri ushtria….
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Obama kryqëzohet për një çadër, në Shqipëri ushtria….
Një veprim antiligjor i presidentit të SHBA-vë Barak Obama ka ndëzur një debat në të gjithë Amerikën. Njëriu më i fuqishëm i planetit detyroi një marins që të mbante çadrën, pasi gjatë konferencës për shtyp mes tij dhe kryeministrit turk, Recep Tayyip Erdogan, nisi të binte shi .Por sipas ligjeve ai nuk mund ta bënte një gjë të tillë pasi një marinsi me uniformë nuk i lejohet që të mbajë çadrën.
Madje thuhet thuhet se presidenti nuk mund t’ia kërkojë këtë gjë marinsave, pa një urdhër paraprak të komandantit të marinsave. Ndërkohë në Shqipëri ushtria po përdoret edhe për fushatë sikur të ishte pronë private e Arben Imamit./alb-observer.com/
Madje thuhet thuhet se presidenti nuk mund t’ia kërkojë këtë gjë marinsave, pa një urdhër paraprak të komandantit të marinsave. Ndërkohë në Shqipëri ushtria po përdoret edhe për fushatë sikur të ishte pronë private e Arben Imamit./alb-observer.com/
Similar topics
» Ushtria izraelite arreston një 5-vjeçar qëlloi me gur një makinë
» Ushtria rrëzon Morsin, ja momenti i arrestimit të presidentit egjiptian
» Ku do të pushojë familja Obama
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Spastrohet edhe ushtria: Nishani shkarkon gjeneralin që u propozua nga Kadare për president
» Ushtria rrëzon Morsin, ja momenti i arrestimit të presidentit egjiptian
» Ku do të pushojë familja Obama
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Spastrohet edhe ushtria: Nishani shkarkon gjeneralin që u propozua nga Kadare për president
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi