Ku do të pushojë familja Obama
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Ku do të pushojë familja Obama
Presidenti amerikan Barack Obama edhe sivjet pushimin do ta kalojë në ujdhesën ekskluzive për pushime verore Martas Vignard, e cila në kohë krize ka tërhequr vëmendjen e një pjese të elitës politike dhe mediale.
Nga Shtëpia e Bardhë është njoftuar se presidenti do të qëndrojë në ishull nga 10 deri më 18 gusht dhe ky do të jetë pushimi i katërt i familjes Obama në këtë pushimore mondane.
Ajo vjet ka qëndruar në vilën shumë të bukur Blue Herone Farme e vlefshme 20 milionë dollarë, me basen, plazh privat dhe me terren golfi e basketbolli.
Por kjo shtëpi sivjet i është shitur arkitektit britanik Normanu Foster, dhe tani vendi ku kryetari do të qëndrojë përmendet Farme Neck, pushimore ekskluzive me terren profesionale për golf që i ka të gjitha -18 vrima.
Jozyrtarisht merret vesh se një javë qëndrimi në atë vend kushton rreth 50 mijë dollarë. Natyrisht kjo nuk është e gjitha dhe kjo është vetëm një pjesë e vogël e shpenzime që paguajnë taksapaguesit.
Aty janë edhe shumë pjesëtarë të sigurimit, suita presidenciale si deh e gjithë logjistika e nevojshme për udhëtim të tillë që shifrën e dërgon deri në një milion dollarë
Similar topics
» Obama fiton “Luftën e Ftohtë” i merr pishinën Putinit
» Vogëlushi vuan nga një sëmundje e rëndë, familja thirrje për ndihmë
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Martesat gej, Doda dhe Shehu kundër Totozanit: Familja krijohet nga një burrë dhe një grua
» Obama kryqëzohet për një çadër, në Shqipëri ushtria….
» Vogëlushi vuan nga një sëmundje e rëndë, familja thirrje për ndihmë
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Martesat gej, Doda dhe Shehu kundër Totozanit: Familja krijohet nga një burrë dhe një grua
» Obama kryqëzohet për një çadër, në Shqipëri ushtria….
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi