Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
BRITANI - Një studim i ri në Britaninë e Madhe zbuloi se kompanitë të cilat kanë numrin më të lartë të punonjësve femra, kanë fitime më të larta.
Në raport thuhej se kompanitë ku gratë përbëjnë 1/3 e anëtarëve të bordit kanë mesatarisht 42% me shumë fitim krahasuar me kompanitë e tjera, ndërsa aksionerët fitojnë 53% më shumë.
Gjithashtu, një detaj tjetër i rëndësishëm ishte edhe përzierja gjinore mes anëtarëve të bordit, gjë që i sjell biznesit përfitime të larta. Por, përsa i përket femrave drejtuese nuk përmendej asgjë lidhur me suksesin e një biznesi.
Megjithatë, në studim e bërë në Britani thuhej se numri i femrave drejtuese ishte në rënie.
Në raport thuhej se kompanitë ku gratë përbëjnë 1/3 e anëtarëve të bordit kanë mesatarisht 42% me shumë fitim krahasuar me kompanitë e tjera, ndërsa aksionerët fitojnë 53% më shumë.
Gjithashtu, një detaj tjetër i rëndësishëm ishte edhe përzierja gjinore mes anëtarëve të bordit, gjë që i sjell biznesit përfitime të larta. Por, përsa i përket femrave drejtuese nuk përmendej asgjë lidhur me suksesin e një biznesi.
Megjithatë, në studim e bërë në Britani thuhej se numri i femrave drejtuese ishte në rënie.
Similar topics
» TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
» “Jozefina Topallit i kanë futur brrylin në PD, e kanë lënë fillikat”
» 5 vdekje të çuditshme të ardhura nga…seksi
» Numri i celularëve kalon numrin e banorëve të tokës?!
» Arma e fshehtë e femrave në vendin e punës
» “Jozefina Topallit i kanë futur brrylin në PD, e kanë lënë fillikat”
» 5 vdekje të çuditshme të ardhura nga…seksi
» Numri i celularëve kalon numrin e banorëve të tokës?!
» Arma e fshehtë e femrave në vendin e punës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi