Numri i celularëve kalon numrin e banorëve të tokës?!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Shkenca - Teknologjia - Interneti
Faqja 1 e 1
Numri i celularëve kalon numrin e banorëve të tokës?!
NJU JORK- Deri në fund të vitit 2014 numri i pajisjeve celulare do ta tejkalojë numrin e njerëzve në botë, theksohet në një raport të një agjencie telekomi të OKB-së.
Unioni Ndërkombëtar i Telekomit (ITU) parashikon se numri i parapagesave për telefona celularë në fillim të vitit të ardhshëm do ta tejkalojë numrin shtatë miliardë.
Për momentin, numri i parapagesave për telefona celularë është 6,8 miliardë, ndërsa numri i personave 7,1 miliardë.
Në raportin e ITU-së për vitin 2013 gjithashtu theksohet se mbi një e treta e popullatës botërore shfrytëzon internet.
Bashkësia e Shteteve të Pavarura (BSHP), aleanca e vendeve të cilat dikur përbënin Bashkimin Sovjetik, ka numrin më të madh të telefonave celularë, me 1,7 parapagesa për një person, ndërsa Afrika së paku 63 parapagesa në 100 banorë.
(e.m/mia/BalkanWeb)
Unioni Ndërkombëtar i Telekomit (ITU) parashikon se numri i parapagesave për telefona celularë në fillim të vitit të ardhshëm do ta tejkalojë numrin shtatë miliardë.
Për momentin, numri i parapagesave për telefona celularë është 6,8 miliardë, ndërsa numri i personave 7,1 miliardë.
Në raportin e ITU-së për vitin 2013 gjithashtu theksohet se mbi një e treta e popullatës botërore shfrytëzon internet.
Bashkësia e Shteteve të Pavarura (BSHP), aleanca e vendeve të cilat dikur përbënin Bashkimin Sovjetik, ka numrin më të madh të telefonave celularë, me 1,7 parapagesa për një person, ndërsa Afrika së paku 63 parapagesa në 100 banorë.
(e.m/mia/BalkanWeb)
Similar topics
» Një Asteroid Rreth 3 Km, Kalon Pranë Tokës Më Datë 31 Maj!
» Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
» Misteri i numri-t 23!
» Numri më i bukur në botë
» Iliri: Ja Cfare I Bera Te Gjithe Banoreve Ne Shtepi
» Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
» Misteri i numri-t 23!
» Numri më i bukur në botë
» Iliri: Ja Cfare I Bera Te Gjithe Banoreve Ne Shtepi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Shkenca - Teknologjia - Interneti
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi