“Jozefina Topallit i kanë futur brrylin në PD, e kanë lënë fillikat”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
“Jozefina Topallit i kanë futur brrylin në PD, e kanë lënë fillikat”
Zërat se kryetares së parlamentit, Jozefina Topallit, po i vënë brrylat në PD, po bëhen gjithnjë e më të shumtë. Pas mosfutjes së njerëzve të saj të afërt në listat për kandidatë për deputet dhe largimit të saj në mënyrë demonstrative nga mbledhja ku po diskutoheshin listat, ka qenë edhe ish nënkryetari i PD-së dhe aktualisht kryetari i Frymës së Re Demokratike, Bamir Top i cili ka thënë se Topalli ka ngelur fillikat.
“Unë e kam pasur kolege, natyrisht nuk më ka ardhur mirë për trajektoren e politikës së saj. Dhe mos mendoni se sot më vjen mirë që më së fundmi e kanë kuptuar dhe ata që janë atje që kryesojnë, që ta lënë ashtu siç e kanë lënë, fillikat . Duket sikur ka një ulje të dukshme të përfaqësimit të saj. Duket sikur është vetëm sot,”. Ëshët shprehur Topi në një intervistë mediatike./alb-observer.com/
“Unë e kam pasur kolege, natyrisht nuk më ka ardhur mirë për trajektoren e politikës së saj. Dhe mos mendoni se sot më vjen mirë që më së fundmi e kanë kuptuar dhe ata që janë atje që kryesojnë, që ta lënë ashtu siç e kanë lënë, fillikat . Duket sikur ka një ulje të dukshme të përfaqësimit të saj. Duket sikur është vetëm sot,”. Ëshët shprehur Topi në një intervistë mediatike./alb-observer.com/
Similar topics
» Ja përse Berisha po i kundërvihet Jozefina Topallit!
» Revoltohet Jozefina Topalli: “Edi Rama më mori gjyshin”
» Nard Ndoka fut në sherr Berishën me Jozefina Topallin, përplasje edhe për emrat e tjerë
» Historite me koincidenca qe te lene pa mend
» Sa e vështirë për femrat të lenë duhanin?
» Revoltohet Jozefina Topalli: “Edi Rama më mori gjyshin”
» Nard Ndoka fut në sherr Berishën me Jozefina Topallin, përplasje edhe për emrat e tjerë
» Historite me koincidenca qe te lene pa mend
» Sa e vështirë për femrat të lenë duhanin?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi