Policia bllokon makinën e Anaidit të “BB6”, gjejnë armë pa leje
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Policia bllokon makinën e Anaidit të “BB6”, gjejnë armë pa leje
TIRANE- Makina e fituar në “Big Brother” nga Anaid Kaloti, është bllokuar të enjten paradite nga Policia e Tiranës, pasi kushëriri i tij, Mario Lushnja që ishte në makinë, është arrestuar në flagrancë për mbajtje të armëve të zjarrit pa leje.
23-vjeçari Lushnja, i cili është djali i hallës i Anaidit, është arrestuar përballë Fakultetit Filologjik të Tiranës në automjetin e Anaidit, të cilin ia kishte marrë prej disa ditësh në përdorim, ku kishte fshehur dhe armën e zjarrit tip pistoletë TT… “Bluetooth” provoi të kontaktonte me fituesin e edicionit të fundit të “Big Brother”, por telefoni i tij gjatë ditës së djeshme rezultonte i fikur.
Urojmë që incidenti i ndodhur të sqarohet sa më shpejt, që Anaidi t’i gëzohet makinës së tij.
(Bluetooth/BalkanWeb)
Similar topics
» Tenton të grabisë makinën e atletes Klodiana Shala, policia e arreston në flagërancë
» Shkencëtarët gjejnë pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt
» Vlorë, nis aksioni për prishjen e 130 ndërtimeve pa leje
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat
» Shkencëtarët gjejnë pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt
» Vlorë, nis aksioni për prishjen e 130 ndërtimeve pa leje
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Dritan Dajti në Gjykatë: Me leje! Po largohem se s’kam lekë për avokat
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi