Misteri që po tmerron Francën, mali me rërë që po përpinë bregdetin perëndimor të saj!!!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit :: Natyra & Kafshet
Faqja 1 e 1
Misteri që po tmerron Francën, mali me rërë që po përpinë bregdetin perëndimor të saj!!!
U shfaq papritur dhe po përpinë bregdetin perëndimor, rrugë she shtëpi!
Me një gjatësi prej 3 km, 500 m gjerësi dhe 100 m lartësi, ky mal i rrezikshëm me rërë më shumë të kujton Sahara sesa bregdetin perëndimor të Francës!
Mali i madh i rërës, Great Dune of Pyla është shtrirë aq shumë saqë është mali më i madh i rërës në Europë dhe dale nga dalë po “gëlltit” tokën me një “fuqi” të atillë saqë pylli përbën kruajtëse dhëmbësh për të dhe tashmë ndodhet shumë pranë shtëpive!/alb-observer.com/
Mali i rërës ndodhet në bregdetin La Teste-de-Buch, 60 km larg Bordosë.
Më shumë rreth këtij fenomeni në foto në vijim:
Me një gjatësi prej 3 km, 500 m gjerësi dhe 100 m lartësi, ky mal i rrezikshëm me rërë më shumë të kujton Sahara sesa bregdetin perëndimor të Francës!
Mali i madh i rërës, Great Dune of Pyla është shtrirë aq shumë saqë është mali më i madh i rërës në Europë dhe dale nga dalë po “gëlltit” tokën me një “fuqi” të atillë saqë pylli përbën kruajtëse dhëmbësh për të dhe tashmë ndodhet shumë pranë shtëpive!/alb-observer.com/
Mali i rërës ndodhet në bregdetin La Teste-de-Buch, 60 km larg Bordosë.
Më shumë rreth këtij fenomeni në foto në vijim:
Similar topics
» Lajmi i Fundit: Gropa thithëse përpinë fëmijën
» Fundjava në bregdetin e Dhërmiut
» Kur mali shembet mbi plazh
» BE javën tjetër diskuton rikthimin e vizave për Ballkanin Perëndimor
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
» Fundjava në bregdetin e Dhërmiut
» Kur mali shembet mbi plazh
» BE javën tjetër diskuton rikthimin e vizave për Ballkanin Perëndimor
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit :: Natyra & Kafshet
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi