Lajmi i Fundit: Gropa thithëse përpinë fëmijën
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Lajmi i Fundit: Gropa thithëse përpinë fëmijën
Një fëmijë teksa ishte duke u larë në ujrat e lumit Erzen është mbytur në një gropë thithëse.
Policia ka bërë me dije se 12-vjecari me iniciale E.A nga fshati Juba i Durrësit po lahej me bashkëmoshatarët e tij, por fatkeqësisht nuk ka mundur të dalë më nga lumi pasi është tërhequr nga një gropë thithëse.
Menjherë në vendngjarje erdhën forcat RENEA por arritën të nxjerrin trupin e pa jetë të 12-vjeçarit./alb-observer.com/
Policia ka bërë me dije se 12-vjecari me iniciale E.A nga fshati Juba i Durrësit po lahej me bashkëmoshatarët e tij, por fatkeqësisht nuk ka mundur të dalë më nga lumi pasi është tërhequr nga një gropë thithëse.
Menjherë në vendngjarje erdhën forcat RENEA por arritën të nxjerrin trupin e pa jetë të 12-vjeçarit./alb-observer.com/
Similar topics
» Lajmi i fundit/ Elbasan, gruaja hidhet nga ballkoni
» Lajmi fundit: Mbyten dy fëmijë shqiptarë në lumin Po në Itali
» Lajmi i Fundit: Dolën për piknik, qëllohet me plumb në kokë i riu
» Lajmi i Fundit/ Gruaja denoncon burrin: Më thotë do të vras
» Lajmi i Fundit/ Hipin në të njëjtën taksi për Përmet, pasagjeri qëllon për vdekje pasagjerin tjetër
» Lajmi fundit: Mbyten dy fëmijë shqiptarë në lumin Po në Itali
» Lajmi i Fundit: Dolën për piknik, qëllohet me plumb në kokë i riu
» Lajmi i Fundit/ Gruaja denoncon burrin: Më thotë do të vras
» Lajmi i Fundit/ Hipin në të njëjtën taksi për Përmet, pasagjeri qëllon për vdekje pasagjerin tjetër
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi