Gjobitet gjinekologu, prodhonte spermatozoidë të posaçëm
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Gjobitet gjinekologu, prodhonte spermatozoidë të posaçëm
Gjinekolog belg gjobitet me 4725 paund pasi prodhoi spermatozoidë-të posaçëm, që paraprakisht përcaktohej gjinia e fëmijës, djalë apo vajzë. Mësohet se Dr Frank Sterckx ka trajnuar të paktën 165 gra, të cilat i kanë paguar rreth 1.000 paund, për të pasur vajzë ose djalë në varësi të dëshirës.
Ai u gjobit se përdori në laborator teknikën e paligjshëm për të ndarë kromozomet meshkuj dhe femra.
Mësohets e doktori i kishte premtuar çifteve se shanset e gjetjes së gjinisë së foshnjës ishin rreth 80 për qind, duke përdorur një teknikë të paligjshëm laboratorike e njohur si albumina.
"Unë kurrë nuk e kuptove se pse isha duke bërë asgjë të gabuar", tha Sterckx një program televiziv holandez i cili zbuloi tregtinë e paligjshme.
Similar topics
» Britani, Klinton gjobitet nga polici rrugor
» “Gjinekologu i vdekjes”, vriste me gërshërë foshnjat e porsalinduara
» Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq
» Akuza fëmijëve të Berishës, gjobitet Balla: Gjykatësi, aneks i punëve të kryeministrit
» “Gjinekologu i vdekjes”, vriste me gërshërë foshnjat e porsalinduara
» Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq
» Akuza fëmijëve të Berishës, gjobitet Balla: Gjykatësi, aneks i punëve të kryeministrit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi