11-vjeçari Julian Çela u trafikua apo u vra, rinisin kerkimet
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
11-vjeçari Julian Çela u trafikua apo u vra, rinisin kerkimet
Zhdukja e Julian Çelës vzhdon të jetë një mister për policinë shqiptare.
Sot policia ka filluar kërkimet për gjetjen e 11-vjeçarit të zhdukur një vit më parë.
Lajmi konfirmohet nga burime zyrtare të Prokurorisë, të cilat bëjnë me dije se aktualisht kërkimet vijojnë në parcelën 2.
Për më shumë se 7 muaj, hetimet për zhdukjen e 11-vjeçarit Julian Çela nuk nxorën asgjë në dritë. Kërkimet nisën pas rrëfimit të Ardian Prrenjasit në polici i cili u kap me 17 mars te këtij vitit, vetëm pas rrëmbimit të fëmijës së dytë, i cili banonte shumë pranë apartamentit ku jetonte 45-vjeçari . /alb-observer.com/
Sot policia ka filluar kërkimet për gjetjen e 11-vjeçarit të zhdukur një vit më parë.
Lajmi konfirmohet nga burime zyrtare të Prokurorisë, të cilat bëjnë me dije se aktualisht kërkimet vijojnë në parcelën 2.
Për më shumë se 7 muaj, hetimet për zhdukjen e 11-vjeçarit Julian Çela nuk nxorën asgjë në dritë. Kërkimet nisën pas rrëfimit të Ardian Prrenjasit në polici i cili u kap me 17 mars te këtij vitit, vetëm pas rrëmbimit të fëmijës së dytë, i cili banonte shumë pranë apartamentit ku jetonte 45-vjeçari . /alb-observer.com/
Similar topics
» Ardian Prrenjasi Ndryshon Dëshmi: Nuk Kam Lidhje Me Zhdukjen E Julian Çelës
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Durrës, futet në det për t’u larë, mbytet 25-vjeçari
» 12-vjeçari që parashikoi fitoren spektakolare të PS-së
» Çasti kur 3-vjeçari dëgjon për herë të parë (VIDEO)
» Dy-vjeçari më i zgjuar se Obama
» Durrës, futet në det për t’u larë, mbytet 25-vjeçari
» 12-vjeçari që parashikoi fitoren spektakolare të PS-së
» Çasti kur 3-vjeçari dëgjon për herë të parë (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi