Moskë, hapet shkollë për seksin oral, 130 femra duan të mësojnë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Moskë, hapet shkollë për seksin oral, 130 femra duan të mësojnë
Moskë, hapet shkollë për seksin
oral, 130 femra duan të mësojnë
MOSKE- Në kryeqytetin e Rusisë është hapur shkolla e parë e seksit oral dhe brenda pak ditësh regjistrimet për të marrë pjesë në të kanë qenë të pabesueshme.
130 gra janë regjistruar të marrin leksione nga mësuesja e re Catherine Lyubimov për “seksin oral”.
Leksionet zhvillohen një orë në tre ditë të javës. Grave dhe vajzave u mësohen teknikat më të mira të seksit oral dhe kursantet mund të praktikohen duke u ushtruar me banane apo me vibrator.
"Mendoj se seksi është arti nr 1. Çdo grua në krevat mund të jetë aktore por dhe regjizore e fantazive nga më të ndryshmet me partnerin e saj. Nëse do të jetë e aftë në tenkina të ndryshme seksuale suksesi i saj në sytë e mashkullit është i garantuar” thotë mësuesja Lyubimov, psikologe ruse e specializuar në seksologji. Nuk bëhet fjalë për një ide origjinale moskovite pasi edhe në SHBA po hapen shkolla të tilla.
Redaksia online
(Shqiptarja.com)
- See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/moske-hapet-shkolle-per-seksin-oral-130-femra-duan-te-mesojne-161754.html#sthash.SFHRSBu9.dpuf
oral, 130 femra duan të mësojnë
130 gra janë regjistruar të marrin leksione nga mësuesja e re Catherine Lyubimov për “seksin oral”.
Leksionet zhvillohen një orë në tre ditë të javës. Grave dhe vajzave u mësohen teknikat më të mira të seksit oral dhe kursantet mund të praktikohen duke u ushtruar me banane apo me vibrator.
"Mendoj se seksi është arti nr 1. Çdo grua në krevat mund të jetë aktore por dhe regjizore e fantazive nga më të ndryshmet me partnerin e saj. Nëse do të jetë e aftë në tenkina të ndryshme seksuale suksesi i saj në sytë e mashkullit është i garantuar” thotë mësuesja Lyubimov, psikologe ruse e specializuar në seksologji. Nuk bëhet fjalë për një ide origjinale moskovite pasi edhe në SHBA po hapen shkolla të tilla.
Redaksia online
(Shqiptarja.com)
- See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/moske-hapet-shkolle-per-seksin-oral-130-femra-duan-te-mesojne-161754.html#sthash.SFHRSBu9.dpuf
Similar topics
» Hyperloop, brenda një tubi Moskë-Nju Jork për 90 minuta
» Douglas: Kanceri në fyt, jo nga duhani, por nga seksi oral
» Çfarë mësojnë britanikët për Shqipërinë?
» Kinezët mësojnë të bëjnë seks
» Ja se çfarë mund të mësojnë femrat nga meshkujt
» Douglas: Kanceri në fyt, jo nga duhani, por nga seksi oral
» Çfarë mësojnë britanikët për Shqipërinë?
» Kinezët mësojnë të bëjnë seks
» Ja se çfarë mund të mësojnë femrat nga meshkujt
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi