Trendet e pantallonave të shkurtëra MF Pranverë – Verë 2013
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Moda & Estetika
Faqja 1 e 1
Trendet e pantallonave të shkurtëra MF Pranverë – Verë 2013
Koleksioni i shorceve për femra Pranverë- Verë 2013 ofron larmi të madhe të modeleve, nga pantallonat klasike dhe mini-shorcet deri tek modelet në stilin retro dhe tepër origjinale.
Pantallona të rehatshme dhe praktike janë ende në listën e trendeve të modës.
Midis një shumëllojshmërie të stileve të shkurtra në modë janë modelet e shtrënguar dhe të lira të gjatesive të ndryshme dhe të vendosura, duke përfshirë ato me bel të lartë.
Fundet e grisura u bënë një nga tendencat më të nxehta të sezonit, dhe ka një tjetër stil popullor të fundeve të grisura që është ai i modelit me shtresa të pakompletuar në pjesën e sipërme që duken veçanërisht shumë interesante.
Pantallonat e bëra nga materiale të ndryshme transparente dhe gjysmë të tejdukshme, sidomos me cilësi origjinale janë një tjetër tendencë e koleksioneve të reja. Ndër materialet përbërëse janë gjithashtu ato nga lëkurë e butë dhe lëkurë zvarranikësh, xhins dhe pëlhurë me shkëlqim, sidomos në stilin e metalit të lëngët dhe me hije të ndryshme.
Paleta me ngjyrat aktuale të pantallonave të shkurtra në modë përfshin ngjyrën e zezë, të bardhë, të gjitha nuancat e blusë, smerald, ngjyrë e gjelbërt, e kuqe, rozë, të verdhë, limon, vaj ulliri dhe ngjyra të ndritshme neoni. Kombinimi i dy ngjyrave, sidomos i të zezës me të bardhë, janë tepër në modë.
Ndër pantallonat e shkurtra me printime, janë ato me lule, lëkurë kafshësh, forma gjeometrike dhe abstrakte, dhe më të rëndësishme janë ato me vija të shtypura zvarranikësh.
Kostume elegante dhe në modë me pantallona të shkurtra meritojnë vëmendje të veçantë në sezonin e ri. Modeli origjinal me një fund të grisur duket veçanërisht interesant.
Koleksioni i pantallonave të shkurtra për meshkuj gjatë stinorit që po vjen, ofron një shumëllojshmëri të stileve.
Modelet me siluetë të drejtë, të ngushta në bel dominojnë në trendet për meshkuj. Shiritat shtrënguese janë gjithashtu në modë.
Në sezonin e ri do hasim gjatësi të ndryshme, por preferencat janë tek modelet e zgjeruara deri në gju ose deri pak poshtë gjurit.
Përveç stileve tradicionale, dizanjerët ofrojnë pantallona me elemente të fundeve dhe asimetri, xhepa të zgjeruar dhe madje edhe shkurtime.
Modelet e dyfishta të shorceve për meshkuj janë bërë një nga tendencat e sezonit. Niveli më i ulët mund të ndryshojnë në ngjyra, cilësi dhe silueta, duke krijuar kështu kontraste shtesë.
Shorcet sportive dhe safari, shihen në pothuajse çdo koleksion.
Kostumet e biznesit me pantallona janë ende në modë. Për shkak të një stil më të lirë dhe gjatësie, modelet e koleksioneve të reja duken më pak të çuditshme dhe mund të bëhen një pjesë e stilit të biznesit gjatë ditëve të nxehta të verës.
Lëkura dhe imitimi i saj janë ende në listën e trendeve të modës. Lëkura e butë do gjendet në koleksione të shumta.
Përveç lëkurës, lista e materialeve përfshin edhe lirin, pambukun, materialin xhins, saten, mëndafsh dhe pëlhura më voluminoze modeli «Knocked Out».
Ngjyrat me të përdorura tek shorcet për meshkuj janë e bardhë, gri dhe bezhë, si dhe ngjyrat pastel. Gjithashtu do hasim dhe ngjyrat: limon, nenexhik, të gjitha hije e blusë, jeshile, portokalli, e kuqe, e verdhë dhe ulliri janë në modë.
Do të gjejmë dhe shorce me pëlhurë të printuar, ku dominojnë printimet me lule dhe etnike, modelet abstrakte dhe në forma gjeometrike, sidomos të kundërta dhe me zgjatimet gjatësore ose tërthore janë shumë në modë.
Similar topics
» Ballkani i pantallonave të shkurtra
» Mjekët: Mos vishni pantallona të shkurtëra
» Receta Gatimi
» Pse bëjmë dashuri më shumë në verë?
» 5 arsyet pse duhet të pini 1 gotë verë në ditë
» Mjekët: Mos vishni pantallona të shkurtëra
» Receta Gatimi
» Pse bëjmë dashuri më shumë në verë?
» 5 arsyet pse duhet të pini 1 gotë verë në ditë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Moda & Estetika
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi