Itali, identifikohet shqiptari i zhdukur në det një javë më parë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Itali, identifikohet shqiptari i zhdukur në det një javë më parë
Policia italiane ka identifikuar shqiptarin 21-vjeçar, i cili një javë më parë u hodh në det për t’i shpëtuar forcave blu.
Ngjarja ndodhi më 2 qershor të këtij viti në Imperia, ku tre të rinj tentuan t’i shpëtonin policisë, pasi u pikasën duke vjedhur.
Në përpjekje për t’i shpëtuar forcave të rendit, 21-vjeçari, Arian Rexha, u hodh në det. Që prej asaj dite nuk është gjetur asnjë gjurmë e tij dhe shqiptari vazhdon të jetë i humbur.
Policia italiane vazhdon të kryejë kërkime në det, megjithatë, forcat blu nuk e përjashtojnë pistën se i riu mund të jetë arratisur.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.D/
Ngjarja ndodhi më 2 qershor të këtij viti në Imperia, ku tre të rinj tentuan t’i shpëtonin policisë, pasi u pikasën duke vjedhur.
Në përpjekje për t’i shpëtuar forcave të rendit, 21-vjeçari, Arian Rexha, u hodh në det. Që prej asaj dite nuk është gjetur asnjë gjurmë e tij dhe shqiptari vazhdon të jetë i humbur.
Policia italiane vazhdon të kryejë kërkime në det, megjithatë, forcat blu nuk e përjashtojnë pistën se i riu mund të jetë arratisur.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.D/
Similar topics
» Itali, i sapodalë nga burgu shqiptari kërcënon ish të fejuarën
» Itali, arrestohet shqiptari për tragjedinë e 4 majit 2000 në Otranto
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» Itali, shqiptari humbet 5 mijë € në vidiopoker, shkatërron me sëpatë lojërat elektronike
» Tre fëmijët e zhdukur të Kurbinit gjenden në Budva të Malit të Zi
» Itali, arrestohet shqiptari për tragjedinë e 4 majit 2000 në Otranto
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» Itali, shqiptari humbet 5 mijë € në vidiopoker, shkatërron me sëpatë lojërat elektronike
» Tre fëmijët e zhdukur të Kurbinit gjenden në Budva të Malit të Zi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi