Itali, arrestohet shqiptari për tragjedinë e 4 majit 2000 në Otranto
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Itali, arrestohet shqiptari për tragjedinë e 4 majit 2000 në Otranto
Mustafa u arrestua teksa po zbriste nga trageti i cili vinte nga Igumenica në Bari.
32 vjeçari (Foto) përdorte dhe emra të tjerë falso, dhe ndaj tij kishte urdhërarrest ttë lëshuar nga gjykata e Leces,e cila e dënonte me 12 vjet e 6 muaj burg, si dhe një gjobë prej 500 mijë eurosh. Sipas kësaj gjykate shqiptari 32 vjeçar ishte shkaktar i tragjedisë së 4 majti 2000 në Otranto.
TRAGJEDIA NE OTRANTO
Mbrëmjen e 4 majit të 13 viteve më parë policia italiane pikasi një gomone me klandestinë disa milje larg lokalitetit 'Sant'Andreà, të Otrantos (Leçe). Gomonia me shpejtësi po tentonte ti afrohej bregut. Mustafa ishte një prej 5 skafistëve të cilët në tentativë për ti shpëtuar policisë bëjnë manovra duke shkaktuar përmbusjen e gomones. 15 klandestinë humbën jetën, ndërsa 15 të tjerë arritën të shpëtonin. Një grua shtatzënë madje pati abort spontan. - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/itali-arrestohet-shqiptari-per-tragjedine-e-4-majit-2000-ne-otranto-165144.html#sthash.LnqQId6a.dpuf
Similar topics
» Itali, i sapodalë nga burgu shqiptari kërcënon ish të fejuarën
» Itali, identifikohet shqiptari i zhdukur në det një javë më parë
» Arrestohet shqiptari që rrëmbeu 13-vjeçaren greke
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» Itali, shqiptari humbet 5 mijë € në vidiopoker, shkatërron me sëpatë lojërat elektronike
» Itali, identifikohet shqiptari i zhdukur në det një javë më parë
» Arrestohet shqiptari që rrëmbeu 13-vjeçaren greke
» Shqiptari blen diskotekën në Itali dhe ndalon hyrjen e klientëve italianë
» Itali, shqiptari humbet 5 mijë € në vidiopoker, shkatërron me sëpatë lojërat elektronike
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi