Cilësitë E Një Të Dashuri Të Mirë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Cilësitë E Një Të Dashuri Të Mirë
Ja cilësitë qe i dashuri juaj duhet te këtë :
Komunikues
Një i dashur i mirë ka dëshirë të flasë me të dashurën e tij. Ai ka gjithnjë gjëra interesante për të biseduar edhe nëse nuk ka asgjë të re.
Argëtues dhe i hareshëm
Ai është aktiv dhe ka shumë gjëra që ndodhin në jetën e tij. Një i dashur i mirë është zakonisht edhe një person shumë i mirë. Ai është i pëlqyeshëm dhe ka një ngrohtësi që e afron atë me njerëzit.
Është romantik
Zakonisht meshkujt mundohen shumë derisa e bëjnë për vete një vajzë. Më pas ata harrojnë të sillen si duhet. Mos pranoni një lidhje me një person që sapo fillon lidhjen me ju pret që vetëm ju të bëni tërë punën.
Është i interesuar për jetën tuaj
A ju pyet ai për jetën tuaj çdo ditë? Një i dashur i mirë është gjithnjë i interesuar të dëgjojë për gjërat që bën e dashura e tij çdo ditë. Kjo do të thotë se atij i mungoni shumë dhe në këtë mënyrë, duke ju dëgjuar, do të ndihet sikur nuk i ka ikur asnjë moment i jetës suaj.
Miqtë dhe familja
Një i dashur i mirë kujdeset gjithnjë që të ketë një relacion të mirë me familjen dhe miqtë tuaj, për shkak se ai dëshiron që ata të binden se ai është personi i duhur për të dalë me vajzën e tyre.
Ju respekton
Ai nuk i shikon vajzat e tjera kur është afër teje. Asnjëherë nuk flet keq për ty para miqve të tij. Dhe më e rëndësishmja ai e di që ti je më e mirë se ai në shumë mënyra dhe ka admirim për këtë.
Ka qëllime në jetë
Një i dashur i mirë është ai që ka qëllime të caktuara në jetën e tij dhe mundohet t’i arrijë ato. Ai nuk ankohet për padrejtësitë e jetës. Në vend të kësaj ai e nxjerr më të mirën nga çdo situatë.
28.05.2013
Burimi: ikub.al
Similar topics
» Rita Ora: Jam në dashuri
» Pasion, dashuri dhe luftë
» Të tradhton i dashuri? Ja ç’duhet të bësh...
» Dashuria “Online’, Dashuri E Kohës Së Re
» Pse bëjmë dashuri më shumë në verë?
» Pasion, dashuri dhe luftë
» Të tradhton i dashuri? Ja ç’duhet të bësh...
» Dashuria “Online’, Dashuri E Kohës Së Re
» Pse bëjmë dashuri më shumë në verë?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi