Iraku pushtohet nga gjarpërinjtë, 60 të vdekur nga helmimi.
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Iraku pushtohet nga gjarpërinjtë, 60 të vdekur nga helmimi.
Në situatë alarmante ndodhet qyteti veriorë i Irakut, Sayid Dkheel, ku kohët e fundit po përballet me një fenomen të frikshëm atë të sulmit masiv nga gjarpërinjtë!
Gjarpërinjtë i janë sulur qytetit nga të gjitha anët për shkak të rritjes së menjëhershme të temperaturës dhe për gjetje të vendeve më të freskëta. Ndërkohë ndër sasinë e mashe të gjarpërinjve që ia janë sulur qytetit janë edhe kobrat.
Aktualisht janë shënuar 60 të vdekur për pasoj helmimi nga sulmet e gjarpërinjve helmues. Sipas agjencisë arabe të lajmeve “Al Arabia” shumë banor e kanë braktisur qytetin dhe shtëpitë e tre nga frika e gjarpërinjve dhe të mërzitur nga neglizhenca e shërbimeve shëndetësore dhe mungesa e ilaçeve përkatëse për përballimin e sulmeve helmues të gjarpërinjve./alb-observer.com/
Për më shumë në videon në vijim:
Gjarpërinjtë i janë sulur qytetit nga të gjitha anët për shkak të rritjes së menjëhershme të temperaturës dhe për gjetje të vendeve më të freskëta. Ndërkohë ndër sasinë e mashe të gjarpërinjve që ia janë sulur qytetit janë edhe kobrat.
Aktualisht janë shënuar 60 të vdekur për pasoj helmimi nga sulmet e gjarpërinjve helmues. Sipas agjencisë arabe të lajmeve “Al Arabia” shumë banor e kanë braktisur qytetin dhe shtëpitë e tre nga frika e gjarpërinjve dhe të mërzitur nga neglizhenca e shërbimeve shëndetësore dhe mungesa e ilaçeve përkatëse për përballimin e sulmeve helmues të gjarpërinjve./alb-observer.com/
Për më shumë në videon në vijim:
Similar topics
» Foshnja e vdekur “ngjallet” 3 orë më pas
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» I THA ''TE DUA'' GRUAS SE VDEKUR DHE AJO U NGJALL!
» Libi, të paktën 15 të vdekur nga një atentat në Bengazi
» Përmbytje në Kanada, 3 të vdekur, mbi 100 të evakuuar /FOTO/
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» I THA ''TE DUA'' GRUAS SE VDEKUR DHE AJO U NGJALL!
» Libi, të paktën 15 të vdekur nga një atentat në Bengazi
» Përmbytje në Kanada, 3 të vdekur, mbi 100 të evakuuar /FOTO/
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi