Femija Më I Vogël Në Botë (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Femija Më I Vogël Në Botë (FOTO)
Charlotte Garside është fëmija më i vogël në botë, pasi në moshën 5-vjeçare është vetëm 68 centimentra e gjatë dhe peshon vetëm 4 kilogramë.
Por edhe pse ka përmasat e një të të porsalinduri, Charlotte ka ndërmarrë një hap të madh në jetën e saj, pasi këtë muaj ka nisur të shkojë në shkollë.
5-vjeçarja ka lindur me një çrregullim shumë të rrallë që nuk ka as emër. Doktorët i jepnin vetëm një vit jetë vajzës fatkeqe, por Charlotte është rritur duke u bërë një vajzë shumë e shkathët.
Nëna e saj thotë: “Edhe pse ka një problem të dukshëm, Charlotte ka shumë personalitet dhe kërkon të bëjë çdo gjë që bëjnë moshatarët e saj. Kisha frikë se mos në shkollë do të lëndohej nga fëmijët e tjerë, por ajo nuk është aq delicate sa duket”.
Ashtu si trupi, zhvillimi mendor i 5-vjeçares, është paksa i vonuar. Gjithsesi prindërit e saj kanë besim: “Do të shohim se çfarë do të ndodhë sepse Charlotta na ka habitur gjithmonë për mirë.
Nuk prisnim që të jetonte kaq gjatë si fillim.”
/bota-shqip
Similar topics
» Çfarë Të Bëni Kur Fëmija Adoleshent Ju Urren
» Fëmija Që Bëri Mjekët Të Grisin Diplomat E Tyre!
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» Një test i vogël inteligence
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
» Fëmija Që Bëri Mjekët Të Grisin Diplomat E Tyre!
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» Një test i vogël inteligence
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi