Fëmija Që Bëri Mjekët Të Grisin Diplomat E Tyre!
Fëmija Që Bëri Mjekët Të Grisin Diplomat E Tyre!
Jasper Holt, lindi në Angli më 8 prill dhe siç u “vërtetua” nga mjekët kishte shumë probleme me shëndetin!
Sipas diagnozës së tij, fëmija kishte gojujku, veshka të bashkuara, nofulla të vogla dhe gunga në tru. Të gjitha këto e bëjnë Jasper të veçantë dhe tashmë mjekët flasin për sindromin e Jasper, pasi kurrë në të shkuarën nuk është shfaqur një rast i ngjashëm. Një ditë sapo kishte ardhur në jetë, vogëlushi duhet t’i nënshtrohej një ndërhyrje kirurgjikale. Ndërsa prindërit njihnin para se të lindte se djali i tyre kishte një çrregullim në tru, për të cilën askush nuk njihte më parë.
Një sëmundje që është e panjohur për mjekësinë. E vërteta është se fëmija ka lindur me anomalitë kromozomale, por që asnjë mjek mund të shpjegojë.
Sipas diagnozës së tij, fëmija kishte gojujku, veshka të bashkuara, nofulla të vogla dhe gunga në tru. Të gjitha këto e bëjnë Jasper të veçantë dhe tashmë mjekët flasin për sindromin e Jasper, pasi kurrë në të shkuarën nuk është shfaqur një rast i ngjashëm. Një ditë sapo kishte ardhur në jetë, vogëlushi duhet t’i nënshtrohej një ndërhyrje kirurgjikale. Ndërsa prindërit njihnin para se të lindte se djali i tyre kishte një çrregullim në tru, për të cilën askush nuk njihte më parë.
Një sëmundje që është e panjohur për mjekësinë. E vërteta është se fëmija ka lindur me anomalitë kromozomale, por që asnjë mjek mund të shpjegojë.
Similar topics
» Vonohen diplomat e maturës studentët rrezikojnë studimet jashtë
» Femija Më I Vogël Në Botë (FOTO)
» Çfarë Të Bëni Kur Fëmija Adoleshent Ju Urren
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
» Femija Më I Vogël Në Botë (FOTO)
» Çfarë Të Bëni Kur Fëmija Adoleshent Ju Urren
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» SHBA, fëmija 3 orë nën rërë, ra brenda një grope mes dunave të rërës
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi