Arratisje spektakolare nga burgu zvicerian, mes të arratisurve 1 shqiptar dhe 1 kosovar
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Tema Shoqerore :: Emigracioni
Faqja 1 e 1
Arratisje spektakolare nga burgu zvicerian, mes të arratisurve 1 shqiptar dhe 1 kosovar
5 të burgosur që vuanin dënimin në burgun Bois-Mernet, në Lozanë të Zvicrës janë arratisur në mënyrë spektakolare. Mediat zviceriane bëjnë me dije se 4 nga të burgosurit janë dënuar për rrëmbim, vjedhje, trafik droge dhe armësh apo krime të tjera. Ndërsa i pesti është një 35-vjeçar serb, i cili bën pjesë në grupin famëkeq “Pantera Rozë”, (Pink Panther) një bandë hajdutësh ndërkombëtarë të bizhuterive.
Tre bashkëpunëtorë nga jashtë janë ngjitur me një shkallë metalike në muret e burgut dhe u kanë hedhur pjesëtarëve të grupit një thes ku kishte mjete si një imitim të revoles, një shishe me lotsjellës dhe një vegël për prerje të metalit. Të burgosurit me këto mjete kanë neutralizuar gardianët dhe më pas kanë prerë rrethimin prej teli dhe janë larguar nga muri rrethues.
E gjithë arratisja nuk ka zgjatur më shumë se 5 minuta ndërsa menjëherë policia e Kantonit të Vaudit është vënë në ndjekje të të arratisurve./alb-observer.com/
Tre bashkëpunëtorë nga jashtë janë ngjitur me një shkallë metalike në muret e burgut dhe u kanë hedhur pjesëtarëve të grupit një thes ku kishte mjete si një imitim të revoles, një shishe me lotsjellës dhe një vegël për prerje të metalit. Të burgosurit me këto mjete kanë neutralizuar gardianët dhe më pas kanë prerë rrethimin prej teli dhe janë larguar nga muri rrethues.
E gjithë arratisja nuk ka zgjatur më shumë se 5 minuta ndërsa menjëherë policia e Kantonit të Vaudit është vënë në ndjekje të të arratisurve./alb-observer.com/
Similar topics
» Tiranë, arratisje spektakolare e të arrestuarit, hidhet nga kati i tretë
» Skandalet diplomatike, ambasadori kosovar i Berlinit dhunohej nga sekretarja
» 12-vjeçari që parashikoi fitoren spektakolare të PS-së
» Liqeni Baikal – Një nga mrekullitë më spektakolare natyrore të Tokës
» Zhytje spektakolare para statujës së lirisë (FOTO)
» Skandalet diplomatike, ambasadori kosovar i Berlinit dhunohej nga sekretarja
» 12-vjeçari që parashikoi fitoren spektakolare të PS-së
» Liqeni Baikal – Një nga mrekullitë më spektakolare natyrore të Tokës
» Zhytje spektakolare para statujës së lirisë (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Tema Shoqerore :: Emigracioni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi