Tmerr! Theri gruan dhe e shiti për mish dhie me 27 euro kg
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Tmerr! Theri gruan dhe e shiti për mish dhie me 27 euro kg
Tmerr, zemërim të madhe dhe pikëpyetje se deri ku mund të arrij egërsia njerëzore!
U zbulua në Egjipt një histori tej imagjinatës dhe egërsisë!
Një kasap theri bashkëshorten e tij, në vijim e copëtoi dhe e shiti për mish dhie me 27 euro kilogramin në dyqanin që ai disponon!
Madje, mashtronte klientët se mishi ishte special!
Zbulimi i tij u bë falë një klienti i cili pa diçka të dyshim në mishin e “dhisë” dhe kur e krahasoj me mish të blerë në një tjetër dyqan, njoftoi menjëherë policinë.
Polic menjëherë, pasi ishte njoftuar për zhdukjen e gruas së pafat njëkohësisht bashkëshorte të kasapit, bëri testin e DNA ku dhe u vërtetua si mishi ishte i saj.
Pas arrestimit autori prani krimin makabër ndaj bashkëshortes së tij!
Reporteri i agjencisë Franceze të lajmeve me të drejtë shtroi pyetjen: -Deri ku mund të arrij egërsia njerëzore?/alb-observe.com/
U zbulua në Egjipt një histori tej imagjinatës dhe egërsisë!
Një kasap theri bashkëshorten e tij, në vijim e copëtoi dhe e shiti për mish dhie me 27 euro kilogramin në dyqanin që ai disponon!
Madje, mashtronte klientët se mishi ishte special!
Zbulimi i tij u bë falë një klienti i cili pa diçka të dyshim në mishin e “dhisë” dhe kur e krahasoj me mish të blerë në një tjetër dyqan, njoftoi menjëherë policinë.
Polic menjëherë, pasi ishte njoftuar për zhdukjen e gruas së pafat njëkohësisht bashkëshorte të kasapit, bëri testin e DNA ku dhe u vërtetua si mishi ishte i saj.
Pas arrestimit autori prani krimin makabër ndaj bashkëshortes së tij!
Reporteri i agjencisë Franceze të lajmeve me të drejtë shtroi pyetjen: -Deri ku mund të arrij egërsia njerëzore?/alb-observe.com/
Similar topics
» Receta Gatimi
» Kontrabanda, Në Shqipëri Mish I Kontaminuar Nga Venezuela
» Joana: Anaidi e shiti veten për 35 mln lekë
» 55-Vjeçarja: Vëllai Më Shiti Vajzën, S’e Kam Parë Prej 17 Vitesh
» Tmerr! U bie të fikët policëve me atë çka panë në bodrumin e autorit
» Kontrabanda, Në Shqipëri Mish I Kontaminuar Nga Venezuela
» Joana: Anaidi e shiti veten për 35 mln lekë
» 55-Vjeçarja: Vëllai Më Shiti Vajzën, S’e Kam Parë Prej 17 Vitesh
» Tmerr! U bie të fikët policëve me atë çka panë në bodrumin e autorit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi