Berisha i del në mbrojtje Rudina Magjistarit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Berisha i del në mbrojtje Rudina Magjistarit
Ish-Kryeministri, Sali Berisha edhe pse tashmë gjysmë i tërhequr nga funksionet zyrtarë në Partinë Demokratike, nuk harron zakonin e tij të vjetër. Berisha sërish ka sulmuar kundërshtarin e tij politik, Edi Ramën duke u marrë me jetën private të tij apo të kaluarën e tij.
Këtë herë ish-kreu i PD-së ka akuzuar Kryeministrin se, i ka marrë pronat burrit të ish-bashkëshortes së tij, Rudina Magjistarit.
Postimi i Berishës në Facebook
CHERCHEZ LA FEMME (kërko gruan)
Burrrrrrë si ky nuk ka toka! Piktori dështak, njërës, ish-gruas së tij, Znj. Delina Fico, ia bën burrin aktual ministër (Bledi Çuçi) kurse ish-gruas tjetër të tij, Znj. Magjistari, në një akt të papërmbajtur urrejtje i rrëmben pronat që i ka me dokumente të rregullta origjinale nga gjyshi i mirënjohur i saj, duke anuluar për këtë qëllim dhe një VKM. Dashuri dhe Urrejtje! Aleksander Dymas në fillim, më pas francezët dhe gjithë bota kësaj i thonë: Cherchez la femme!!!
ps: "Cherchez la femme" ad literam përkthehet "kërkoni gruan" por këtu nuk është fjala për lidhje romantike por për sjellje të pakarakter apo të pashembullta apo marrëzira të një burri për shkaqe të lidhura me një grua.
Similar topics
» Fotot e para të Rudina Xhungës me vajzën, Alana
» Berisha heq nga puna bashkëshorten e Pezës
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Ja përse Berisha po i kundërvihet Jozefina Topallit!
» 40-vjeçari kërkon mbrojtje nga gjykata: Më rreh gruaja në sy të pesë fëmijëve
» Berisha heq nga puna bashkëshorten e Pezës
» Berisha: Rama shkelmoi paktin me BE
» Ja përse Berisha po i kundërvihet Jozefina Topallit!
» 40-vjeçari kërkon mbrojtje nga gjykata: Më rreh gruaja në sy të pesë fëmijëve
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi