Përmbytje masive në SHBA, 500 të zhdukur
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Përmbytje masive në SHBA, 500 të zhdukur
Me përmbytjet masive që kanë goditur shtetin amerikan të Kolorados që prej fillimit të javës, numri i viktimave mund të jetë shumë më i lartë se pesë të konfirmuar.
“CNN” informoi ditën e diel se aktualisht, bilanci i të humburve ka kaluar në mbi 500 persona.
Ndonëse autoritetet informojnë se shumë prej të humburve thjesht kanë humbur kontaktet me familjarët, nuk përjashtohet që një pjesë e tyre të jenë mbytur.
Më e keqja është se për momentin nuk parashikohet as ndonjë ndihmë e natyrës, me shërbimet meteorologjike që parashikojnë më shumë shi në ditët në vazhdim.
Përmbytjet e deritanishme kanë shkaktuar një dëm prej të paktën 150 milionë dollarësh në zonat e goditura të Kolorados, ndërsa 30 ura janë shkatërruar midis dhjetëra strukturave të dëmtuara.
16 shtator 2013 (gazeta-Shqip.com)
“CNN” informoi ditën e diel se aktualisht, bilanci i të humburve ka kaluar në mbi 500 persona.
Ndonëse autoritetet informojnë se shumë prej të humburve thjesht kanë humbur kontaktet me familjarët, nuk përjashtohet që një pjesë e tyre të jenë mbytur.
Më e keqja është se për momentin nuk parashikohet as ndonjë ndihmë e natyrës, me shërbimet meteorologjike që parashikojnë më shumë shi në ditët në vazhdim.
Përmbytjet e deritanishme kanë shkaktuar një dëm prej të paktën 150 milionë dollarësh në zonat e goditura të Kolorados, ndërsa 30 ura janë shkatërruar midis dhjetëra strukturave të dëmtuara.
16 shtator 2013 (gazeta-Shqip.com)
Similar topics
» A do të kemi ndonjë betejë tjetër masive tankesh?
» Përmbytje alarmuese në Çeki, Gjermani dhe Austri
» Përmbytje në Kanada, 3 të vdekur, mbi 100 të evakuuar /FOTO/
» A ka rrezik që të bëhemi specie e zhdukur?
» SHBA, Miss-i me vetëm një dorë
» Përmbytje alarmuese në Çeki, Gjermani dhe Austri
» Përmbytje në Kanada, 3 të vdekur, mbi 100 të evakuuar /FOTO/
» A ka rrezik që të bëhemi specie e zhdukur?
» SHBA, Miss-i me vetëm një dorë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi