Si mund të bllokoni reklamat në YouTube!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Shkenca - Teknologjia - Interneti
Faqja 1 e 1
Si mund të bllokoni reklamat në YouTube!
Janë shumë mënyra se si të bëhet bllokimi i reklamave, por me siguri që ju ka ndodhur që të jeni të detyruar që të prisni për disa sekonda derisa të mbarojë një reklamë e caktuar përpara ndonjë videoje në YouTube, e më pas ta tejkaloni atë reklamë për ta shikuar videon. Kjo gjë mund të evitohet me një urdhër të thjeshtë në konsollën për zhvillues. Google shpesh provon veçori të reja përgjatë TestTube. Një eksperiment jo fort i reklamuar mund të ndalojë të gjitha reklamat në faqe. Ja se si ta lëshoni:
1. Hapni ndonjë video në YouTube.
2. Hapni konsollën e zhvilluesit (Ctrl+Shift+J për Chrome, Ctrl+Shift+K përFirefox).
3. Shkruani kodin vijues: document.cookie=“VISITOR_INFO1_LIVE=oKckVSqvaGw; path=/; domain=.youtube.com“;window.location.reload();
Pasi është diçka të cilën Google është duke e lejuar, është e mundur që të largohet në të ardhmen, por derisa të punojë, mund të shijoni një përvojë të këndshme pa reklama pa ndonjë shtojcë raporton PCWorld Albanian.
Similar topics
» A mund ta ndryshojne motin ...?
» Flori flet per betejen me ArkivaShqip ne Youtube
» Rrëfimi shokues në Youtube: “Kam vrarë një njeri” (Video)
» Youtube zbulon mënyrën si të shikojmë videot pa pasur internet!
» LIVE ne YouTube pershtypjet tuaja - Sali Berisha live ne emisionin Zone e Lire:
» Flori flet per betejen me ArkivaShqip ne Youtube
» Rrëfimi shokues në Youtube: “Kam vrarë një njeri” (Video)
» Youtube zbulon mënyrën si të shikojmë videot pa pasur internet!
» LIVE ne YouTube pershtypjet tuaja - Sali Berisha live ne emisionin Zone e Lire:
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Shkenca - Teknologjia - Interneti
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi