Afërdita dhe Shpati rilidhen sërish?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Afërdita dhe Shpati rilidhen sërish?
Afërdita Dreshaj dhe Shpat Kasapi sërish bashkë? Nuk mund të themi me siguri të plotë nëse është lajm i vërtetë apo jo por në një prej profileve të shumta me emërin e këngëtarit shqiptar nga Maqedonia në Facebook, i cili edhe ka më së shumti miq dhe njdjekës, por që nuk dihet nëse administrohet prej tij, vërehet një ndryshim në përmbajtjen e fotografive.
Por një rilidhje e mundshme mes tyre shtohet edhe pas statusit të Afërditës në Twitter. Në një nga postimet e fundit, modelja të le të kuptosh se ata dy vazhdojnë të qëndrojnë të ndarë. Afërdita, duke mos sqaruar me hollësi, ka shkruar vetëm tri fjalë, ku ka thënë se nuk ka asnjë pajtim të madh, citon albeu.
Çifti u nda disa ditë pas publikimit të disa fotove ku Afërdita shihej në një jaht në shoqërinë e aktorit të famshëm, Leonardo Di Caprio.
Similar topics
» Afërdita, Rrugëtim Në Evropë Për Turkun
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
» Afërdita tallet me Shpatin? Bën klip me një djalë që i ngjan, e quan Leo di Caprio (VIDEO)
» Shkëndija provokon sërish në Facebook
» Femra shqiptare më seksi në botë “ngre” sërish temperaturat duke u zhveshur lakuriq
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
» Afërdita tallet me Shpatin? Bën klip me një djalë që i ngjan, e quan Leo di Caprio (VIDEO)
» Shkëndija provokon sërish në Facebook
» Femra shqiptare më seksi në botë “ngre” sërish temperaturat duke u zhveshur lakuriq
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi