Afërdita, Rrugëtim Në Evropë Për Turkun
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Afërdita, Rrugëtim Në Evropë Për Turkun
Modelja dhe këngëtarja shqiptare Afërdita Dreshaj ka nisur një rrugëtim nëpër disa vende të evropës për të reklamuar fustanet e bukura të firmës së njohur turke “Tarik Ediz”.
Nga stambolli ka flutuar në Paris ku një prej fotove që ju sjellim ka dashur ta reklamojë edhe në rrjetin e saj social Facebook ku shihet e lumtur e veshur me një fustan të kësaj firmë që vërtëtë e zbukuron ajo më shumë.
Afërdita sapo ka rregjistruar edhe një këngë të re në bashkëpunim me Lumin e grupit Kaos dhe pritet të dalë së shpjeti në treg, ku do të sjellë edhe rikthimin e saj në skenë si këngëtare.
/ gazetashqip
Similar topics
» Kosovari: E vrava gruan se shkoi me turkun
» Afërdita dhe Shpati rilidhen sërish?
» Afërdita tallet me Shpatin? Bën klip me një djalë që i ngjan, e quan Leo di Caprio (VIDEO)
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
» Vajza me këmbën më të madhe në Evropë
» Afërdita dhe Shpati rilidhen sërish?
» Afërdita tallet me Shpatin? Bën klip me një djalë që i ngjan, e quan Leo di Caprio (VIDEO)
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
» Vajza me këmbën më të madhe në Evropë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi