Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
Bukuroshja shqiptare, Afërdita Dreshaj po shijon disa ditë bukura në Shqiperi. Afërdita është shfaqur e qeshur dhe në formë perfekte në bregdetin shqiptar.
Bëhet e ditur se së shpejti Afërdita shumë shpejt do të vijë për të gjithë fansat e saj me këngën më të re.
Më së fundi, Afërdita u bë objekt i medias për një lidhje të dyshuar me aktorin Leonardo di Caprio dhe për ndarjen e saj nga këngëtari Shpat Kasapi./kuriozitete.tv
Bëhet e ditur se së shpejti Afërdita shumë shpejt do të vijë për të gjithë fansat e saj me këngën më të re.
Më së fundi, Afërdita u bë objekt i medias për një lidhje të dyshuar me aktorin Leonardo di Caprio dhe për ndarjen e saj nga këngëtari Shpat Kasapi./kuriozitete.tv
Similar topics
» Fotot e tmerrit/ Tornado “gjunjëzon” Oklahoman, mbi 100 persona kanë humbur jetën
» “Hoxhë, kam humbur virgjërinë, çfarë të bëj tani?!" Ja përgjigjja! (VIDEO)
» Fotot më të shëmtuara të yjeve!(Foto)
» Fotot që tronditën botën! (Foto)
» (Fotot) Mjeku u vetëoperua nga apandeciti, rasti i pazakontë në foto...
» “Hoxhë, kam humbur virgjërinë, çfarë të bëj tani?!" Ja përgjigjja! (VIDEO)
» Fotot më të shëmtuara të yjeve!(Foto)
» Fotot që tronditën botën! (Foto)
» (Fotot) Mjeku u vetëoperua nga apandeciti, rasti i pazakontë në foto...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi