AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë

Shko poshtë

Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë Empty Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë

Mesazh nga ♛Melody♛ Thu May 09, 2013 4:20 am

Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë 10-300x201Ajo është një mësuese e re rreth të 30-tave, por dëshirën për lojra të ndryshme seksuale nuk e ka të kufizuar.
Jennifer Vigil 31 vjeç është arrestuar nga policia pasi ka abuzuar sekualisht me një të mitur në shkollën e mesme Santa Fe të Neë Mexico.
Mësuesja u akuzua nga një nxënës 18 vjeçar, të cilin e kishte mbajtur në klasë mbyllur pas mësimit, në mënyrë që të kryente marrëdhënie seksuale me të.
Në polici i riu ka theksuar se e ka refuzuar zakonisht mësuesen por ajo nuk e ka lejuar të dali nga klasa.
Më pas nxënësi ka filmuar të gjithë sekenën duke e dorëzuar atë në polici.
Menjherë pas denoncimit mësuesja është pushuar nga puna, ka marrë një gjobë të majme dhe është future në burg./alb-observer.com/
♛Melody♛
♛Melody♛

Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë Coolte21

Shteti Shteti : Mësuesja kryen veprime të turpëshme me një nxënës: Më mbylli në klasë Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi