AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mësuesja që ngacmoi seksualisht 100 nxënës..!!

Shko poshtë

Mësuesja që ngacmoi seksualisht 100 nxënës..!! Empty Mësuesja që ngacmoi seksualisht 100 nxënës..!!

Mesazh nga ♛Melody♛ Thu Jun 06, 2013 8:08 pm

Një mësuese e re nga Kina, Kong Feyan ka pranuar se ka joshur në tre vjet qindra studentë 16-17 vjeçarë, ndërkohë që ka hedhur poshtë përballjen me akuzën se kishte joshur plot 900 të tillë. Kjo histori e çuditshme është publikuar nga mediat kineze.
Skandali duhet të ketë nisur nga nëna e njërit prej nxënësve, të cilit i kishte kërkuar shpjegime për sjelljen e tij të çuditshme, duke detyruar të rrëfente marrëdhënien me mësuesen tërheqëse. Duke iu përgjigjur akuzave që i kanë adhur nga ana e prindërve të tjerë, mësuesja (s’ka zbuluar moshën por duhet të jetë rreth 35 vjeç), është shprehur me sarkazëm.
“Të gjithë e kuptojnë – ka thënë gruaja – se 900 në tre vjet do të thotë nga një për çdo ditë… E ku mund të kisha gjetur aq shumë djem! Megjithatë do të ishte më e përmbajtur të thuhej se kanë qenë 100 në tre vjet. Këtë s’e mohoj. Çfarë doni nga unë? Vetëm se kam pasur një raport intim me këta djem nuk do të thotë se i kam joshur.. Secili nga neve joshi tjetrin… përfitova nga djemtë tuaj, por edhe ata përfituan nga unë…”.
Si pasojë e kësaj çështjeje, Kong është pezulluar nga mësimdhënia, teksa janë në zhvillim e sipër hetimet mbi denoncimet e paraqitura nga 54 prindër.
♛Melody♛
♛Melody♛

Mësuesja që ngacmoi seksualisht 100 nxënës..!! Coolte21

Shteti Shteti : Mësuesja që ngacmoi seksualisht 100 nxënës..!! Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics