AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin”

Shko poshtë

Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin” Empty Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin”

Mesazh nga ♛Melody♛ Fri Jun 28, 2013 11:26 pm

Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin” 69771Një avokate 35-vjeçare ka kryer marrëdhënie seksuale për 13 vite me 370 burra. Seyi Kolade rrëfen për “The Sun” se nuk ka pasur një adoleshencë të lehtë dhe se në moshën 13-vjeçare humbi virgjërinë dhe gjatë raportit të parë mbeti dhe shtatzënë. Ajo u ndihmua në vitet e para nga shërbimet sociale për rritjen e vajzës së saj Sarah.
“Varësia nga seksi shumë shpesh, lidhet vetëm me burrat. Nuk ka gjë më të gabuar, kam shkatërruar jetën time për më shumë se 13 vjet. Ishte një cikël nga i cili nuk dilja dot. Ndihesha tmerrësisht vetëm, për të gjithë përreth meje, gjendja ime si mama ishte një fyerje. Doja vetëm ngrohtësi. Kështu atëherë vendosa të zëvëndësoj vetminë me seksin, ishte një ndër gjërat më të këqija që mund të bëja .. Seks dhe 4-5 herë në ditë”, tha avokatja për “The Sun”.
Seyi ishte e lidhur me një djalë, të cilin filloi t’a tradhëtonte për muaj të tërë duke mbetur dhe shtatzëne . E ndodhur në këtë situatë 35-vjeçarja abortoi pa vënë në dijeni të dashurin, pasi nuk e dinte se i kujt ishte fëmija, ndaj dhe u nda nga i dashuri i saj.

“Vitet mes moshës 22 dhe 30 të jetës sime ishin ferr i vërtetë. Kam kryer marrëdhënie me të panjohur, kam pasur raporte me shumë njerëz, në total kam fjetur me 370 burra. Pastaj thash mjaft. Më ndihmuan dhe më gjetën kurim. Tani jam krenare për veten, nga 2009-ta nuk kam pasur më raporte seksuale, do të kem vetëm kur të më mbushet mendja per burrin e jetës.” ka thënë gjatë rrëfimit Seyi Kolade.

- See more at: http://medialajm.al/2013/06/avokatja-35-vjecare-kryen-marredhenie-seksuale-me-370-burra-zevendesova-vetmine-me-seksin/#sthash.p0LwWAAI.dpuf
♛Melody♛
♛Melody♛

Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin” Coolte21

Shteti Shteti : Avokatja 35-vjeçare kryen marrëdhënie seksuale me 370 burra, “zëvëndësova vetminë me seksin” Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi