10 vendet më të rrezikshme të botës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
10 vendet më të rrezikshme të botës
[url=http://www.shekulli.com.al/website/images/images11/te rrezikshmit 2.JPG]
[/url]
Cilat janë 10 vendet më të rrezikshme në botë? Në videon e mëposhtme mund të shikoni 10 vendet, që nëse planifikoni ndonjëherë t’i vizitoni, duhet të mendoheni mirë. Në vendin e 10-të renditet Rio de Zhanero ndërsa kryeson Venezuela. Në video keni edhe fakte të tjera mbi numrin e terroristëve, vrasjeve, abuzimeve, trafiqeve dhe vepra të tjera penale. Në listë nuk përjashtohen as shtete amerikane, përmendim Detroit dhe New Orleans.
[/url]
Cilat janë 10 vendet më të rrezikshme në botë? Në videon e mëposhtme mund të shikoni 10 vendet, që nëse planifikoni ndonjëherë t’i vizitoni, duhet të mendoheni mirë. Në vendin e 10-të renditet Rio de Zhanero ndërsa kryeson Venezuela. Në video keni edhe fakte të tjera mbi numrin e terroristëve, vrasjeve, abuzimeve, trafiqeve dhe vepra të tjera penale. Në listë nuk përjashtohen as shtete amerikane, përmendim Detroit dhe New Orleans.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Similar topics
» Shqipëria, e rrezikshme për të lindur fëmijë
» Vendet Më Të Mira Për Të Tejkaluar Ndarjet
» Lëngu nga pjepri i hidhur shëron tumoret më të rrezikshme
» Taurina ne pijet energjike eshte teper e rrezikshme
» Vendet më të frikshme në botë
» Vendet Më Të Mira Për Të Tejkaluar Ndarjet
» Lëngu nga pjepri i hidhur shëron tumoret më të rrezikshme
» Taurina ne pijet energjike eshte teper e rrezikshme
» Vendet më të frikshme në botë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi