Ilir Xhakja: “E vrava kryekomisar Adem Tahirajn se kishte pirë dhe më provokoi”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Ilir Xhakja: “E vrava kryekomisar Adem Tahirajn se kishte pirë dhe më provokoi”
Ilir Xhakja, i akuzuari për vrasjen e komisar Adem Tahiraj disa muaj më parë , ka dëshmuar sot mënyrën dhe arsyet që e shtynë që të kryente krimin e rëndë, Ndërsa ka folur përpara togave të zeza në në Gjykatën e Krimeve të Rënda ai ka thënë se punonjësit e policisë e kanë fyer dhe provokuar rëndë, ndaj dhe ka qëlluar në drejtim të tyre, duke lënë të vdekur Adem Tahirajn.
Sipas tij kjo sjellje e policëve ka ardhur si pasojë e konsumimit të tepërt të alkolit nga anan e tyre. Ilir Xhakja, një njeri me precedent penalë para vrasjes së komisar Adem Tahiraj, rrezikon tashmë që të dënohet me burgim të përjetshëm./alb-observer.com/
Sipas tij kjo sjellje e policëve ka ardhur si pasojë e konsumimit të tepërt të alkolit nga anan e tyre. Ilir Xhakja, një njeri me precedent penalë para vrasjes së komisar Adem Tahiraj, rrezikon tashmë që të dënohet me burgim të përjetshëm./alb-observer.com/
Similar topics
» Adem Jashari, hiqet busti nga sheshi, hidhet në plehra
» Kosovari: E vrava gruan se shkoi me turkun
» Autori: Kineastin e vrava për borxhin që më kish marrë
» “Edhe Bin Ladeni s’kishte kaq agjentë nga pas”
» EKSKLUZIVE: Ilir Meta do ti bashkohet prap Berishës
» Kosovari: E vrava gruan se shkoi me turkun
» Autori: Kineastin e vrava për borxhin që më kish marrë
» “Edhe Bin Ladeni s’kishte kaq agjentë nga pas”
» EKSKLUZIVE: Ilir Meta do ti bashkohet prap Berishës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi