Ermal Mamaqi: Si e njoha Serdin që u vra në Vlorë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Ermal Mamaqi: Si e njoha Serdin që u vra në Vlorë
Artisti Mamaqi publikoi dje në ‘Facebook’ këtë status lidhur me viktimën.
Nga statusi që botova dje më erdhi në inbox kjo foto. Një foto që nuk e mbaja mend që ishte bërë. Është Serdi. Njëri nga 3 viktimat e ngjarjes së Vlorës. Kjo foto është bërë para 7 muajsh. Më bëri të mendoj… Para 7 muajsh, asnjëri nga ne të dy nuk e dinte që njëri nga ne vritej pa shkak dhe pa faj. Më bëri të mendoj se sa e brishtë është jeta dhe sa e
panjohur është e ardhmja dhe fati i gjithsecilit. Më bëri të mendoj se sa herë kam ndjerë mungesën e dikujt që nuk e kam
vlerësuar atëherë kur e kam pasur pranë… Më bëri të mendoj që mund të isha unë në vend të Serdit. Dhe kështu…,ngushëllimi i vetëm që na vjen neve dhe familjeve të tyre është mendimi dhe besimi se ata të tre tani janë në një jetë më të mirë se kjo në tokë. Po e mbyll me një mesazh për të gjithë ju: Nuk është asnjëherë vonë për t’i kthyer sytë nga Zoti! Lamtumirë Serdi!
Similar topics
» Vlorë, banorët në protest: Po na përdhunojnë gratë
» Eksploziv banesës së kreut të PD-së në Vlorë, PS: Distancohemi nga akti
» Vlorë, kapen me 100 doza heroinë, dy të rinj në pranga
» Vlorë, vetëdigjet në shtëpi 73-vjeçari, nuk dihen shkaqet
» TË SHTËNA NË VLORË, 3 TË VDEKUR, MES TYRE EDHE NJË GRUA
» Eksploziv banesës së kreut të PD-së në Vlorë, PS: Distancohemi nga akti
» Vlorë, kapen me 100 doza heroinë, dy të rinj në pranga
» Vlorë, vetëdigjet në shtëpi 73-vjeçari, nuk dihen shkaqet
» TË SHTËNA NË VLORË, 3 TË VDEKUR, MES TYRE EDHE NJË GRUA
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi