AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën

Shko poshtë

Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën  Empty Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën

Mesazh nga ♛Melody♛ Tue Jul 30, 2013 7:02 am

Pas Elvanës, publiku priti me ovacione dhe shumë duartrokitje Flori Mumajesin, i cili tashmë është ndër emrat më të dashur e më të kërkuar të muzikës shqiptare.

Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata kanë ‘djegur’ Tiranën. Shumë selektivë në përzgjedhjen e vendeve ku këndojnë, ata këtë herë vendosën të kënaqin fansat e kryeqytetit, që janë vërtet të shumtë. Ashtu siç pritej, dyshja Flori – Elvana realizuan një performancë të rrallë, duke bërë që publiku i pranishëm në ‘Lollipop Summer’ të kalonte në ekstazë. Show filloi me performancën e grupit kosovar “Kaos”, me të cilët Elvana dhe Flori kanë bashkëpunuar së fundmi, transmeton BW. Djemtë ia dolën të çonin pluhur me këngët e tyre, duke e çuar publikun të kërcejë. Më pas skenën e zaptoi Elvana, e veshur me të bardha, një veshje që ia ekspozonte format e trupit dhe që e bënte të dukej shumë seksi. Këngëtarja e suksesshme kishte zgjedhur hitin “Kudo që jam” si performancë të parë, për të treguar se, edhe pse në kryeqytet ku këndon rrallë, ajo ishte e sigurt në suksesin që do të merrte e që në fakt e mori. Një vullkan i vërtetë, Elvana Gjata, nën shoqërinë e instrumentistëve dhe DJ Andy Gramm, ia doli të ngrinte peshë publikun e pranishëm me performancën ‘live’.
Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën  Flori_mumajesi_dhe_elvana_gjat-561x320

Pas Elvanës, publiku priti me ovacione dhe shumë duartrokitje Flori Mumajesin, i cili tashmë është ndër emrat më të dashur e më të kërkuar të muzikës shqiptare. Kantautori fantastik, që nuk njeh dështim, tregoi gjatë së enjtes edhe vlera shumë të mira vokale. Mbrëmja e organizuar nga “Eagle Mobile” dhe “Albtelecom” u mbyll nga performanca e përbashkët e Elvanës dhe Florit në këngën “Xhamadani vija-vija”, që e ndezi publikun akoma më shumë. Edhe pse hyrja për të parë Elvanën dhe Florin kërkonte një pagesë ‘të shtrenjtë’ krahasuar me koncertet e tjera të organizuara në Tiranë, ambientet e “Lollipop Summer” në Tiranë nuk ishin mbushur kurrë asnjëherë aq sa natën e së enjtes.

yllpress/
♛Melody♛
♛Melody♛

Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën  Coolte21

Shteti Shteti : Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën  Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye