Elvana paraqitet ndryshe (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Elvana paraqitet ndryshe (FOTO)
Këngëtarja Elvana Gjata di të befasojë publikun gjithmonë, jo vetëm me zërin e saj por edhe me lukun. Elvana këtë radhë është paraqitur ndryshe, më një model të ri flokësh.
Në vazhdim shikoni një seri fotosh, fillimisht ato që tregojnë look-un e ri të Elvanës, më tej dy foto nga koncertet e saj të gushtit dhe më pas pikturat, skicat dhe portretet që fansat i kanë bërë Elvanës. Fotot ajo i ka publikuar tek faqja e saj në rrjetin social Facebook. Kurse në fund gjeni edhe një foto të rrallë të Elvanës dikur plot kaçurrela!
/Shekulli Online/ E.L/
Në vazhdim shikoni një seri fotosh, fillimisht ato që tregojnë look-un e ri të Elvanës, më tej dy foto nga koncertet e saj të gushtit dhe më pas pikturat, skicat dhe portretet që fansat i kanë bërë Elvanës. Fotot ajo i ka publikuar tek faqja e saj në rrjetin social Facebook. Kurse në fund gjeni edhe një foto të rrallë të Elvanës dikur plot kaçurrela!
/Shekulli Online/ E.L/
Similar topics
» Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata ‘djegin’ Tiranën
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
» Nje foto nje koment..........!!
» {Foto Me Efekte}
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
» Nje foto nje koment..........!!
» {Foto Me Efekte}
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi