Cameron: Do të përhapim martesat gay në të gjithë botën
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Cameron: Do të përhapim martesat gay në të gjithë botën
0
LONDËR- Pasi u miratua ligji për martesat mes të njëjtit seks, synimi i ardhshëm i kryeministrit britanik, është ta “eksportojë” këtë në vendet e tjera. Në një festë me rastin e miratimit të ligjit, kryeministri britanik, David Cameron tha se Britania është vendi më i mirë për homoseksualët, lezbiket dhe transgjinorët se çdo vend tjetër i Europës.
Cameron ka sugjeruar që ministrat e tij që tani e tutje duhet të nisin fushatën në të gjithë boten për të përhapur martesat e homoseksualëve. “Ne kemi vendosur të tejçojmë një shembull tek vendet e tjera sa i përket përgatitjes së legjislacionit. Unë kam bindjen se ka shumë vende që do të donin ta kopjonin’, shprehet i bindur kryeministri.
Dy javë më parë Britania e Madhe miratoi projektligjin për martesat gay pasi ka dhënë aprovim edhe Mbretëresha Elizabeta II. Juridiksioni i këtij ligji do të shtrihet vetëm në Angli dhe në Uells, jo në zonat e tjera të Britanisë së Madhe dhe do të hyjë në fuqi verën e vitit të ardhshëm./ BBC/
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Similar topics
» Google Balloon: Internet Për Të Gjithë Planetin Për Të Gjithë Planetin
» Martesat Gay: Britania e Madhe vendos pro
» Martesat nëpërmjet internetit, më jetëgjata
» Martesat gej, Doda dhe Shehu kundër Totozanit: Familja krijohet nga një burrë dhe një grua
» Kuriozitete Per Ushqimet...
» Martesat Gay: Britania e Madhe vendos pro
» Martesat nëpërmjet internetit, më jetëgjata
» Martesat gej, Doda dhe Shehu kundër Totozanit: Familja krijohet nga një burrë dhe një grua
» Kuriozitete Per Ushqimet...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi