Djali hedh nënën nga kati i 4-t
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Djali hedh nënën nga kati i 4-t
Krimi në familje nuk po kursen as nënat.
Djali 34-vjeçarë ka hedhur nga kati i katërt i pallatit nënën e tij për motive banale. D. Marku, 34 vjeç, tri ditë pasi ka varrosur të atin, i ka marrë jetën edhe nënës së tij, P. Marku . Ngjarja ka ndodhur tri javë më parë dhe D. Marku është arrestuar si i dyshuar për krimin e rëndë brenda familjes, që javët e fundit ka arritur shifra alarmante.
Ngjarja në fjalë është konceptuar në fillim si një ngjarje aksidentale por më vonë nga hetimi është vërtetuar se nëna nuk është vetëhedhur por e ka hedhur i biri./alb-observer.com/
Djali 34-vjeçarë ka hedhur nga kati i katërt i pallatit nënën e tij për motive banale. D. Marku, 34 vjeç, tri ditë pasi ka varrosur të atin, i ka marrë jetën edhe nënës së tij, P. Marku . Ngjarja ka ndodhur tri javë më parë dhe D. Marku është arrestuar si i dyshuar për krimin e rëndë brenda familjes, që javët e fundit ka arritur shifra alarmante.
Ngjarja në fjalë është konceptuar në fillim si një ngjarje aksidentale por më vonë nga hetimi është vërtetuar se nëna nuk është vetëhedhur por e ka hedhur i biri./alb-observer.com/
Similar topics
» Lajm i fundit: Itali, gruaja zbulon se i shoqi ka të dashur në Shqipëri, ai nga inati e hedh nga kati i 9-të!
» Kryebashkiaku i Kavajës, hedh pas shpine skandalin, fejohet me dentisten
» Fier, dhunoi nënën dhe djalin e tij 15-vjeçar, arrestohet 42-vjeçari
» E Ritakon Pas 18 Vitesh, Vajza Padit Nënën: Dua Pension Ushqimor
» Tentoi kthimin në shtëpi se kishte nënën sëmurë, 1 vit burg shqiptarit
» Kryebashkiaku i Kavajës, hedh pas shpine skandalin, fejohet me dentisten
» Fier, dhunoi nënën dhe djalin e tij 15-vjeçar, arrestohet 42-vjeçari
» E Ritakon Pas 18 Vitesh, Vajza Padit Nënën: Dua Pension Ushqimor
» Tentoi kthimin në shtëpi se kishte nënën sëmurë, 1 vit burg shqiptarit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi