Kryebashkiaku i Kavajës, hedh pas shpine skandalin, fejohet me dentisten
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Kryebashkiaku i Kavajës, hedh pas shpine skandalin, fejohet me dentisten
Ngjarja e famshme e dy viteve më parë që krijoi e dashura e kryetarit të Bashkisë së Kavajës Elvis Rroshi, Griselda, është lënë tashmë në harresë. | ||||
Megjithatë, një lajm i ri se Rroshi është fejuar sërish e kthen edhe një herë në vëmendjen e lexuesit jetën private të kreut të Bashkisë së Kavajës. Sipas informacioneve, këtë herë Elvisi nuk i është larguar shumë territorit ku jeton, duke qenë se të dashurën e ka gjetur pikërisht përreth shtëpisë së tij. Irisa Guma është banore e po së njëjtës lagje të kreut të Bashkisë, sado që këto 5 vitet e fundit i ka jetuar në Tiranë, meqenëse ka qenë me studime për stomatologji. Irisa është 24 vjeçe dhe është motra e mesme e dy motrave të tjera. Diferenca në moshë prej 14 vitesh nuk ka qenë fare motiv për të mos i shkuar më tej kësaj lidhjeje, prandaj çifti e ka zyrtarizuar atë pak kohë më parë. |
Similar topics
» Lajm i fundit: Itali, gruaja zbulon se i shoqi ka të dashur në Shqipëri, ai nga inati e hedh nga kati i 9-të!
» Djali hedh nënën nga kati i 4-t
» Zhdukja e 500 fëmijëve shqiptarë, kërkohet rihapja e hetimeve në Greqi për skandalin e denoncuar nga OKB
» Minnesota, kryebashkiaku i ri, 4 vjeç dhe 2 mandate
» Gazetarja “topless”, shpërqendrohet kryebashkiaku
» Djali hedh nënën nga kati i 4-t
» Zhdukja e 500 fëmijëve shqiptarë, kërkohet rihapja e hetimeve në Greqi për skandalin e denoncuar nga OKB
» Minnesota, kryebashkiaku i ri, 4 vjeç dhe 2 mandate
» Gazetarja “topless”, shpërqendrohet kryebashkiaku
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi