“Është më lehtë ta vrasësh se sa t’i thyesh zemrën”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
“Është më lehtë ta vrasësh se sa t’i thyesh zemrën”
Është një nga ato historitë që i ka lënë amerikanët me gojë hapur.
Julia Merfeld, një amerikane 21 vjeçare, e martuar dhe me dy fëmijë, punëson një vrasës me pagesë për të ekzekutuar të shoqin.
Vetëm se ajo nuk e di se në vend të një vrasësi me pagesë, po flet me një oficer policie.
Në videot e publikuara nga policia, Julia Merfeld i thotë ‘vrasësit’ me pagesë se ajo nuk do që t’i thyejë zemrën atij duke e divorcuar, ndaj ka vendosur që ta vrasë.
“Ta vrasësh është më lehtë se ta divorcesh,” thotë duke qeshur ajo.
Gjykata e ka gjetur fajtore 21- vjeçaren dhe pritet që të jepet dënimi.
Mendohet se ajo do dënohet me burgim të përjetshëm.
Autoritetet thonë se ajo donte të merrte siguracionin e jetës së të shoqit me vlerë 400 mijë dollarë. Vrasësin me pagesë do e paguante 50 mijë dollarë.
Ajo nuk ankohet për sjelljen e të shoqit, por merakun e ka tek siguracioni.
Policia i ra në gjurmë asaj pasi ajo fillimisht i ofroi një kolegu të saj shumën prej 50 mijë dollarë që ta vriste të shoqin 27 vjeçar.
Kolegu i saj, Carlos Ramos, njoftoi policinë dhe ata përgatitën një takim me një oficer policie, të maskuar si vrasës me pagesë./ep
Julia Merfeld, një amerikane 21 vjeçare, e martuar dhe me dy fëmijë, punëson një vrasës me pagesë për të ekzekutuar të shoqin.
Vetëm se ajo nuk e di se në vend të një vrasësi me pagesë, po flet me një oficer policie.
Në videot e publikuara nga policia, Julia Merfeld i thotë ‘vrasësit’ me pagesë se ajo nuk do që t’i thyejë zemrën atij duke e divorcuar, ndaj ka vendosur që ta vrasë.
“Ta vrasësh është më lehtë se ta divorcesh,” thotë duke qeshur ajo.
Gjykata e ka gjetur fajtore 21- vjeçaren dhe pritet që të jepet dënimi.
Mendohet se ajo do dënohet me burgim të përjetshëm.
Autoritetet thonë se ajo donte të merrte siguracionin e jetës së të shoqit me vlerë 400 mijë dollarë. Vrasësin me pagesë do e paguante 50 mijë dollarë.
Ajo nuk ankohet për sjelljen e të shoqit, por merakun e ka tek siguracioni.
Policia i ra në gjurmë asaj pasi ajo fillimisht i ofroi një kolegu të saj shumën prej 50 mijë dollarë që ta vriste të shoqin 27 vjeçar.
Kolegu i saj, Carlos Ramos, njoftoi policinë dhe ata përgatitën një takim me një oficer policie, të maskuar si vrasës me pagesë./ep
Similar topics
» Ja çfarë ndodh me zemrën kur pini një gotë birrë
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Ai është femër, ajo është mashkull
» A eshte i dashuruar me ju?
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Ai është femër, ajo është mashkull
» A eshte i dashuruar me ju?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi