Ja çfarë ndodh me zemrën kur pini një gotë birrë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuzhina Shqiptare & Si Te Ushqehemi :: Si te Ushqehemi
Faqja 1 e 1
Ja çfarë ndodh me zemrën kur pini një gotë birrë
Të pish birrë jo vetëm që është një kënaqësi për shumë njerëz, por sipas një studimi të ri ajo ka ndikim pozitiv pasi bën mirë për zemrën, arteriet dhe qarkullimin e gjakut, sigurisht kur ju nuk e teproni të “fryheni” me birrë.
Shkencetaret kanë arritur në përfundimin se të pish birrë është e përshatshme për të përmirësuar gjendjen e enëve të gjakut rreth zemrës. Në pak orë arteriet bëhen më fleksibël dhe përmirësohet fluksi i gjakut, citon noa.
Studimi është kryer mbi 17 persona të rritur dhe ka treguar se prej birrës mund të përfitojmë shumë të mira. Sasia e birrës që duhet pirë për të përfituar prej këtyre efekteve të saj është rreth gjysmë litri. Tani që filloi vera jeni të lirë të pini sa të doni, jo për gjë, po i bën mirë edhe zemrës!
Similar topics
» 5 arsyet pse duhet të pini 1 gotë verë në ditë
» Çfarë Ndodh Pas Goditjes Në Zemër?
» Xhelozia, çfarë ndodh në trurin e një të fiksuari
» “Është më lehtë ta vrasësh se sa t’i thyesh zemrën”
» Sa ujë duhet të pini për të rënë në peshë?
» Çfarë Ndodh Pas Goditjes Në Zemër?
» Xhelozia, çfarë ndodh në trurin e një të fiksuari
» “Është më lehtë ta vrasësh se sa t’i thyesh zemrën”
» Sa ujë duhet të pini për të rënë në peshë?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuzhina Shqiptare & Si Te Ushqehemi :: Si te Ushqehemi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi