Qarku Lezhë mban peng rezultatin e 23 qershorit, PD: Të hapen 10 kuti
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Qarku Lezhë mban peng rezultatin e 23 qershorit, PD: Të hapen 10 kuti
TIRANE - Përfaqësuesi ligjor i Partisë Demokratike në KQZ, Njazi Kosovrasti kërkoi sot Komisioni Zgjedhor të marrë një vendim për hapjen e 10 kutive të votimit të ZAZ-së nr. 13, qarku Lezhë, pas konstatimit për ndryshim të shifrave në tabelat e rezultateve për disa subjekte politike. Diskutimi i rezultateve të qarkut Lezhë shoqërohet me debate të forta në mbledhjen e sotme të KQZ-së, pas konstatimit se për 10 QV, KZAZ nr. 13 ka dorëzuar fotokopjet e tabelave përfundimtare dhe jo ato origjinale. Në këtë situatë KQZ nuk mund të nxjerrë një rezultat përfundimtar për këtë qark, pasi ai nuk mund të dalë nga tabelat e fotokopjuara, informon atsh. Kosovrasti e cilësoi këtë situatë një ngjarje shumë të rëndë dhe një manipulim të shëmtuar dhe përgjegjësit duhet të përgjigjen ligjërisht. "Ky manipulim ka ndodhur nga tre personazhe me detyrë në KZAZ-në nr. 13, kryetarja Alketa Hoxha, përfaqësuese e PS-së, që ka qënë dhe dorëzuese e materialit në KQZ, e shoqëruar nga sekretari i komisionit, Aleksandër Gjonmarkaj(PD) dhe nënkryetari Gjovalin Gjeloshi(PD). Këta të tre janë manipulatorë dhe duhet të jenë pjesë e një gjykimi që duhet të vazhdojë me vendimmarrjen e KQZ-së", u shpreh Kosovrasti. (v.gj/shqiptarja.com)
- See more at: http://www.shqiptarja.com/video/index.php?IDVideo=17667&IDCategoria=7#sthash.y9gKbHgy.dpuf Similar topics
» S'i paguan 28 euro, shoferi e mban peng duke "e arrestuar"
» PD & PS, secila e sigurt për fitore në zgjedhjet e 23 qershorit
» Censusi, Shkodra me popullsinë më homogjene, Vlora qarku më heterogjen
» Qarku Shkodër, A bie miti i qytetit bastion? gara për dy mandate
» Arsyeja qe ju mban zgjuar eshte ??
» PD & PS, secila e sigurt për fitore në zgjedhjet e 23 qershorit
» Censusi, Shkodra me popullsinë më homogjene, Vlora qarku më heterogjen
» Qarku Shkodër, A bie miti i qytetit bastion? gara për dy mandate
» Arsyeja qe ju mban zgjuar eshte ??
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi