Arrestohet shqiptari që rrëmbeu 13-vjeçaren greke
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Arrestohet shqiptari që rrëmbeu 13-vjeçaren greke
Më në fund policia greke ka mundur të gjej vajzën greke të rrëmbyer nga një shqiptarë.
Burimet thanë për alb-observer.com se 23-vjeçari dhe 13-vjeçarja greke kishin kaluar disa netë bashkë në një shtëpi të braktisur në pyllin e Kavalës.
Vendndodhja e vajzës greke u zbulua me anë të telefonit të saj dhe policia e kapi atë duke ecur vetëm në rrugë më 30 maj.
Shqiptari është arrestuar pasditen e djeshme në Athinë. Mësohet se djali dhe vajza janë njohur sëbashku nëpërmjet rrjetit social “Facebook”./alb-observer.com/
Burimet thanë për alb-observer.com se 23-vjeçari dhe 13-vjeçarja greke kishin kaluar disa netë bashkë në një shtëpi të braktisur në pyllin e Kavalës.
Vendndodhja e vajzës greke u zbulua me anë të telefonit të saj dhe policia e kapi atë duke ecur vetëm në rrugë më 30 maj.
Shqiptari është arrestuar pasditen e djeshme në Athinë. Mësohet se djali dhe vajza janë njohur sëbashku nëpërmjet rrjetit social “Facebook”./alb-observer.com/
Similar topics
» Itali, arrestohet shqiptari për tragjedinë e 4 majit 2000 në Otranto
» I vdekuri lë shtatzanë 38-vjeçaren
» Itali, mjeku gjinekolog përdhunon 19-vjeçaren shqiptare
» Berisha: 10 Për Qind E Popullatës Greke Janë Shqiptarë
» Tiranë, prokuroria:Burg pedofilit 72-vjeçar, tentoi të puthë 14-vjeçaren
» I vdekuri lë shtatzanë 38-vjeçaren
» Itali, mjeku gjinekolog përdhunon 19-vjeçaren shqiptare
» Berisha: 10 Për Qind E Popullatës Greke Janë Shqiptarë
» Tiranë, prokuroria:Burg pedofilit 72-vjeçar, tentoi të puthë 14-vjeçaren
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi