Bulimia “vrau” Amy Winehouse?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Bulimia “vrau” Amy Winehouse?
Amy Winehouse vdiq nga një çrregullim i të ngrënit – jo nga droga dhe alkooli, pretendon vëllai i saj. Ai thotë këngëtarja e “Back to Black” kishte qenë “dobët” nga një beteje e gjatë me bulimia.
Sipas ekspertëve ajo kishte 416mg alkool në gjakun e saj – pesë herë më shumë se limiti i ngasësve të automjeteve.
Mirpo vëllai i saj Alex, 33 vjeç, tha: “Bulimia e dobësoi atë dhe e bëri më të ndjeshme.
“Ajo do të kishte vdekur përfundimisht nga mënyra se si ajo ishte duke shkuar. por ajo që me të vërtetë shkaktoi vdekjen e saj ishte bulimia.”
Sipas ekspertëve ajo kishte 416mg alkool në gjakun e saj – pesë herë më shumë se limiti i ngasësve të automjeteve.
Mirpo vëllai i saj Alex, 33 vjeç, tha: “Bulimia e dobësoi atë dhe e bëri më të ndjeshme.
“Ajo do të kishte vdekur përfundimisht nga mënyra se si ajo ishte duke shkuar. por ajo që me të vërtetë shkaktoi vdekjen e saj ishte bulimia.”
Similar topics
» Nëna E Winehouse: E Dija Që S’do T’i Mbushte Të 30-at
» Monro vrau veten, sepse u nda nga Bob Kenedi
» Ja pse lideri i Koresë së Veriut vrau ish-të dashurën
» Identifikohet autori i sulmit në Uashington, vrau 12 vetë
» Ushtari amerikan që vrau Bin Ladenin po shndërrohet në femër
» Monro vrau veten, sepse u nda nga Bob Kenedi
» Ja pse lideri i Koresë së Veriut vrau ish-të dashurën
» Identifikohet autori i sulmit në Uashington, vrau 12 vetë
» Ushtari amerikan që vrau Bin Ladenin po shndërrohet në femër
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi