Çfarë thanë njerëzit e mëdhenj para se të vdisnin?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Çfarë thanë njerëzit e mëdhenj para se të vdisnin?
Ndërsa veprat e artit qëndrojnë përjetë, fatkeqësisht nuk vlen e njëjta edhe për krijuesit e tyre të mëdhenj!
Njerëz të famshëm si, Van Dogh, Picasso dhe Moxart, veçse trashëgimisë së madhe kulturore që lanë pas për të gjithë njerëzimin, lanë dhe disa fraza të cilat do të jenë gjithmonë koherente me personalitetin e çdo kujt.
Herë të hidhura e dëshpëruese, herë të ashra dhe pikante. E sigurt është fakti se këto fraza do ti shoqërojnë edhe pas vdekjes si dhe do të frymëzojnë me qindra njerëz edhe sot!/alb-observer.com/
George Bernard Shaw:
“Të vdesësh është e thjeshtë. Komedia është diçka e vështirë”
Anton Chekhov:
“Shkoi shumë kohë që nuk kamë pirë shampanjë”
Leonardo Da Vinci:
“Ofendova Zotin dhe njerëzimin, sepse vepra ime nuk kishte cilësinë që duhej të kishte”
Mozart:
“Ndjejë shijen e vdekjes në buzët e mia. Ndjejë diçka e cila sigurisht nuk vjen nga kjo botë”
Humphrey Bogart:
“Nuk duhej kurrë të ndryshoja Uiskin me Martinin”
Vincent Van Gogh:
“Dëshpërimi do të zgjasë përjetë”
Pablo Picasso:
“Pini për mua, pini për shëndetin tim sepse e dini që unë nuk mund të pi më”
Njerëz të famshëm si, Van Dogh, Picasso dhe Moxart, veçse trashëgimisë së madhe kulturore që lanë pas për të gjithë njerëzimin, lanë dhe disa fraza të cilat do të jenë gjithmonë koherente me personalitetin e çdo kujt.
Herë të hidhura e dëshpëruese, herë të ashra dhe pikante. E sigurt është fakti se këto fraza do ti shoqërojnë edhe pas vdekjes si dhe do të frymëzojnë me qindra njerëz edhe sot!/alb-observer.com/
George Bernard Shaw:
“Të vdesësh është e thjeshtë. Komedia është diçka e vështirë”
Anton Chekhov:
“Shkoi shumë kohë që nuk kamë pirë shampanjë”
Leonardo Da Vinci:
“Ofendova Zotin dhe njerëzimin, sepse vepra ime nuk kishte cilësinë që duhej të kishte”
Mozart:
“Ndjejë shijen e vdekjes në buzët e mia. Ndjejë diçka e cila sigurisht nuk vjen nga kjo botë”
Humphrey Bogart:
“Nuk duhej kurrë të ndryshoja Uiskin me Martinin”
Vincent Van Gogh:
“Dëshpërimi do të zgjasë përjetë”
Pablo Picasso:
“Pini për mua, pini për shëndetin tim sepse e dini që unë nuk mund të pi më”
Similar topics
» Cfare Ka Ekzistuar Para Big Bang?!
» E pabesueshme! Lagerfeld një nga bosët më të mëdhenj në botë, dëshiron të martohet me…
» “Mami të lutem, na merr që këtej, të premtojmë se nuk do të na marrë uria kurrë...”, i thanë fëmijët nënës që i braktisi nga varfëria...!!!
» Meshkujt Që Kanë Motra Janë Dembelë Të Mëdhenj Kur Duhet T’i Kryejnë Punët E Shtëpisë
» Si dhe pse do të zhduken njerëzit!
» E pabesueshme! Lagerfeld një nga bosët më të mëdhenj në botë, dëshiron të martohet me…
» “Mami të lutem, na merr që këtej, të premtojmë se nuk do të na marrë uria kurrë...”, i thanë fëmijët nënës që i braktisi nga varfëria...!!!
» Meshkujt Që Kanë Motra Janë Dembelë Të Mëdhenj Kur Duhet T’i Kryejnë Punët E Shtëpisë
» Si dhe pse do të zhduken njerëzit!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi